FUTBOL COPA LLEIDA

L’EFAC sentencia el Balaguer

Deixa l’eliminatòria decidida després de superar amb molta superioritat el conjunt local || Juclà i Luna van avançar els visitants a la primera meitat i Suárez va deixar resolta la classificació

Buba Mballo, jugador del Balaguer, intenta controlar la pilota davant la potència física de Cheikh Saad, de l’EFAC Almacelles.JOAN BOVÉ

Un EFAC a mig gas no va patir gaire ahir davant d’un innocent Balaguer, que molt haurà de millorar si vol intentar ser a la zona alta de la Segona Catalana. La golejada (0-3) deixa ja sentenciada l’eliminatòria entre els dos conjunts, encara que l’EFAC haurà de certificar el pas en el matx de tornada.

L’EFAC va dominar de principi a final al centre del camp, amb un experimentat Ciru que no va patir per controlar la medul·lar durant els primers compassos del partit. El Balaguer no va inquietar en cap moment la porteria defensada per Chiné i el primer i únic xut dels locals entre els tres pals no va arribar fins ben entrada la segona meitat del duel.

Els visitants van marcar dos gols en el primer temps, en dos jugades calcades amb internades des de la banda dreta i amb sengles passades sobre el punt de penal. Juclà, en el minut 22, va establir el 0-1 per a l’EFAC. Luna, en el 39, va marcar el segon gol per als visitants sense que Alfred pogués fer res per evitar-ho.

Amb el 0-2 se’n van anar al descans els dos conjunts i els entrenadors van donar entrada a jugadors de refresc per al segon temps. Però poc van variar les coses i l’EFAC va ampliar l’avantatge en el marcador amb un tercer gol, després d’una magnífica volea de Marc Suárez que sentenciava l’eliminatòria de la Copa Lleida a favor del seu equip. A falta d’un minut per a la conclusió del partit, Humbert hauria pogut marcar el quart per a l’EFAC després d’una jugada personal. El jugador visitant va arribar a anar-se’n de fins a quatre contraris i es va quedar sol davant del porter del Balaguer, però el seu xut va marxar fora per poc.