FUTBOL COPA PIRINEUS

L’EF Tremp encarrila el pas

El conjunt de la Seu no va aconseguir superar la defensa del Tremp.

El conjunt de la Seu no va aconseguir superar la defensa del Tremp.FC LA SEU

L’Escola de Futbol Tremp va encarrilar la classificació per a la següent fase de la Copa Pirineus al guanyar per 0-2 al terreny de joc del la Seu, que no va poder materialitzar les seues ocasions i haurà de remuntar en el duel de tornada.

L’EF Tremp es va avançar aviat en el marcador, gràcies a un gol de Roger Bosqué als 11 minuts, que va deixar descol·locat el conjunt local. La Seu va intentar tornar a ficar-se dins del partit i van començar a arribar les ocasions, però no aconseguia superar la defensa visitant. D’aquesta forma, els del Pallars van arribar al descans amb el mínim avantatge que els atorgava el gol de Bosqué. Tanmateix, tot just començar la segona meitat van colpejar de nou amb el segon gol, obra de Roqué. Amb el 0-2, la Seu va intentar plasmar les seues ocasions, però va xocar amb la defensa.

Avui es disputen els partits d’anada Pobla-Oliana (17.00) i Tremp-Organyà (18.00).