SEGRE

TENIS COMPETICIÓ

Nadal guanya Fognini i passa a semifinals de Mont-real

Va remuntar un set al tenista italià

Rafa Nadal, al partit de quarts del torneig de Mont-real davant de l’italià Fabio Fognini.

Rafa Nadal, al partit de quarts del torneig de Mont-real davant de l’italià Fabio Fognini.CHRISTOPHER LEVY/ZUMA WIRE/DPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal va accedir a semifinals del torneig de Mont-real, sisè Masters 1.000, al remuntar i guanyar a l’italià Fabio Fognini (2-6, 6-1 i 6-2). El seu rival en la següent ronda ha de sortir del duel entre Roberto Bautista i Gaël Monfils, que al tancament d’aquesta edició s’estava disputant després de ser ajornat per la pluja.

Nadal va haver de refer-se a un primer set erràtic, en què va cometre 14 errors no forçats i aviat es va veure 5-1 a baix, després de cedir en dos ocasions el seu servei i de no aprofitar l’única bola de break amb la qual va comptar. Fognini, amb el servei, es va encarregar d’avançar-se en la contesa. Va ser llavors quan va emergir el Nadal amb més força, reduint els seus errors. Va reaccionar amb un 3-0 i va resistir a una pilota de break en el cinquè joc. En el següent, li va trencar de nou el servei i ho va confirmar per igualar el duel. Un altre break en el cinquè joc del tercer set li va permetre encarrilar el partit. Tanmateix, encara havia d’esperar per conèixer el seu rival de semifinals, que sortiria de l’enfrontament entre Roberto Bautista i el francès Gaël Monfils.

tracking