SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

El CF Pardinyes, sense llum pel robatori de cable i una avaria

El Balàfia també ha sigut víctima cinc vegades en poc més d’un mes

Els lladres es van emportar el cable de les sis torres d’il·luminació.

Els lladres es van emportar el cable de les sis torres d’il·luminació.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els camps de futbol municipals de la ciutat són durant l’últim mes el gran objectiu dels lladres de cable de coure. Si fa uns dies era la UE Balàfia qui denunciava la sostracció de tot el cablatge que alimenta les torres de llum de la seua instal·lació, la cinquena vegada en l’últim mes i mig, ahir va ser el CF Pardinyes qui alertava d’un nou robatori, en aquest cas al seu camp de futbol 7, d’on es van emportar el cable de les sis torres d’il·luminació.

“Ens vam adonar dissabte que les tapes dels fanals, que s’havien canviat el mes d’abril passat, eren a terra. Quan vam anar a mirar vam veure que havien robat tot el cable”, va explicar ahir el president, Carlos García.

El responsable del Pardinyes, que va interposar la pertinent denúncia davant dels Mossos d’Esquadra una vegada un responsable de la Paeria va inspeccionar els desperfectes, havia detectat divendres un forat a la tanca perimetral, encara que no està confirmat que estigués relacionat amb el robatori.

A més, el mateix dissabte hi va haver una avaria a la instal·lació elèctrica del camp de futbol 11. “No sabem si està o no relacionat. No s’han emportat el cable, però la tapa de l’armari elèctric també era a terra”, va apuntar García, que avui té previst reunir-se amb el nou regidor d’Esports, Sergio González, al qual traslladarà la necessitat de canviar l’herba artificial del camp, que ja està molt deteriorada després de tretze anys d’ús.

Els lladres es van emportar el cable de les sis torres d’il·luminació.

Els lladres es van emportar el cable de les sis torres d’il·luminació.SEGRE

tracking