CRÒNICA. El Lleida, eliminat a Andorra

Els del Principat van ser superiors durant la segona part i van sentenciar l’eliminatòria amb un golàs de Forgas || El Lleida Esportiu va de més a menys i no sap sentenciar el partit malgrat tenir nombroses ocasions durant els primers 45 minuts

El partit va ser de màxima igualtat, entre dos equips de Segona B.

El partit va ser de màxima igualtat, entre dos equips de Segona B.CARLES MIRANDA

El Lleida es va acomiadar en segona ronda de la Copa Catalunya, una competició que no se li dóna gens bé des de sempre, amb una derrota a la Prada de Moles davant d’un Andorra aixecat per la seua afició. Després de patir l’indicible en el primer temps davant dels de Molo, molt superiors en els primers 45 minuts, els de Gerard Piqué es van encoratjar i van acabar sent els dominadors amb un golàs de Forgas en el tram final. El davanter se’n va anar en velocitat de la defensa lleidatana i va batre Pau Torres amb un xut al pal llarg després de rebre una perfecta passada de Ludo que, després de la seua entrada a la segona meitat, va revolucionar l’equip i tot el partit. El Lleida va començar molt fort. Amb ritme i pressió a dalt que va desarborar un Andorra que tenia molts problemes per traspassar en condicions la zona central del camp. Simic (4’), César Soriano (13’) i, sobretot, un actiu Raúl (6’, 26’ i 32’) van tenir el gol a l’abast. Però la pilota no va voler entrar, especialment en la segona ocasió del davanter, en què, amb l’ajuda d’un defensor, va acabar al travesser. L’Andorra només en va tenir una de clara en els primers 45 minuts per mitjà de Bessone, en una indecisió de Pau Torres, que va veure com César Soriano refusava sota pals una pilota que ja es colava. En aquest primer període es pot destacar així mateix la lesió de Bernat (32’), que va haver d’abandonar el terreny de joc per ser substituït per Noel Carbonell. La segona meitat va ser una altra cosa. Després d’una rematada de Pedro (46’) que va aturar bé Ratti, l’Andorra va començar a dominar pel treball de Bover, la velocitat de Forgas, la inspiració de Ludo i les entremaliadures de Moha, que va portar de corcoll la defensa del Lleida i a més els va carregar ell sol de targetes. Simic (55’) va evitar l’1-0 davant del punta local, el travesser va salvar dos vegades una rematada de Forgas (56’) i Pau Torres va evitar que es colés una vaselina de Dot (59’). L’Andorra arribava més i millor, fins que es va concretar l’inevitable gol que va malmetre amb les esperances del Lleida, que, amb tot, encara va tenir un parell d’opcions més per forçar la tanda de penals.

Per a Molo, el d’ahir va ser el millor partit de la pretemporada Molo, tècnic del Lleida, va confessar al final del partit que malgrat la derrota el seu equip havia fet, de llarg, el millor partit de la pretemporada. “Hem jugat bé, hem pressionat a dalt i hem creat prou ocasions per decantar l’eliminatòria al nostre favor. Però no hem sabut materialitzar-les i això ens ha condemnat davant d’un bon Andorra que ha sabut aprofitar un dels pocs errors en defensa amb un robatori en una passada horitzontal i una bona definició”. Molo va elogiar el bon treball de l’equip i l’aportació dels del planter, “amb els quals caldrà comptar”, i va lamentar la lesió de Bernat. “És una mala sort que ens persegueix aquest estiu”, va sentenciar.