SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Neto estarà més d’un mes de baixa per una fractura a la mà

La plantilla va arribar ahir a Barcelona després de la gira

La plantilla del Barça va arribar ahir a Catalunya després de la gira.

La plantilla del Barça va arribar ahir a Catalunya després de la gira.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça perdrà Neto durant més d’un mes al patir una lesió durant l’últim entrenament de l’equip abans del duel contra el Nàpols als Estats Units, una fractura a la mà. “A l’últim entrenament, el jugador del primer equip Neto va patir una contusió al canell esquerre. Les proves realitzades han diagnosticat que el jugador té una fractura a l’os escafoide. Aquest dilluns es determinarà el tractament a seguir i el temps de baixa aproximat”, va anunciar l’equip mèdic del club sobre el porter blaugrana.

La plantilla del Barça va aterrar a primera hora de la tarda a l’aeroport del Prat després de completar la seua gira pels Estats Units. No tornarà a entrenar-se fins demà, quan el tècnic blaugrana Ernesto Valverde ha citat tota la plantilla a la Ciutat Esportiva a les 9.30.

Els blaugranes han completat dos gires, pel Japó i els Estats Units, abans d’iniciar el curs

Els blaugranes han saldat amb una doble victòria davant del Nàpols (2-1 a Miami i 4-0 a Michigan) la seua gira pels Estats Units i ben aviat començaran a preparar el seu debut oficial per a la temporada 2019-20. Serà a la Lliga, davant de l’Athletic, divendres a les 21.00 a l’estadi de San Mamés, probablement sense la seua gran estrella, Leo Messi, que es recupera d’una lesió al soli de la cama dreta.

Durant la pretemporada, l’equip blaugrana ha disputat cinc partits, els dos primers durant una gira al Japó, on van perdre primer davant el Chelsea (1-2) i van guanyar després el Vissel Kobe (0-2). L’equip d’Ernesto Valverde va tornar a Barcelona per disputar el Joan Gamper, torneig en el qual es va imposar a l’Arsenal per 2-1. Després, nova gira pels Estats Units, on ha disputat dos partits més. Cinc duels saldats amb quatre victòries i onze gols a favor.

Pancartes i insults contra Neymar a ParísPancartes com “Neymar cassetto” i ‘Neymar, fot el camp” es van poder veure ahir abans del primer partit del PSG a l’Aventura 1. A més, a les grades del Parc dels Prínceps van cantar el que ha sigut el seu ídol fins fa poc “Neymar, fill de puta”. Un grup d’ultres va repartir pamflets en contra del davanter en què afirmen que quedarà com “el jugador més groller de la història del PSG”. El club vol almenys 200 milions d’euros per Neymar, segons el diari Le Parisien, una xifra que fa que el Madrid sigui qui tingui més possibilitats d’obtenir els serveis del davanter brasiler.

tracking