FUTBOL COPA PIRINEUS

Tremp i Organyà decidiran en la tornada l’equip semifinalista

Els jugadors dels dos equips saluden l’afició.

Tremp i Organyà van empatar en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa Pirineus (1-1), un duel igualat en el qual hi va haver bon joc i intensitat. El domini durant els primers compassos va ser altern, amb arribades per als dos equips, malgrat que cap va aconseguir perforar la porteria contrària. Va ser l’Organyà el que va colpejar primer, gràcies a un gol de Vila als 38 minuts. Amb el 0-1 es va arribar al descans, amb el Tremp intentant tornar a ficar-se dins del matx.

Durant la segona meitat, els locals van assumir el domini i van anar arribant les ocasions. Farré va aconseguir empatar als 64 minuts, deixant l’eliminatòria oberta. D’altra banda, el Pobla va passar a semifinals per la retirada de l’Oliana.