SEGRE

HÍPICA COMPETICIÓ

Albert Hermoso renuncia a l’Europeu al no tenir un cavall competitiu

Hermoso, muntant Qilate a Le Grand Complet a França.

Hermoso, muntant Qilate a Le Grand Complet a França.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Albert Hermoso no competirà en el pròxim Campionat d’Europa d’hípica, en la modalitat de concurs complet que es disputarà a Alemanya, al no tenir un cavall prou competitiu. El genet d’Os de Balaguer venia competint aquests últims anys amb Nereo, que va ser venut pel seu propietari fa uns mesos, i els cavalls que actualment munta, Qilate i Grytsen Z, “no tenen encara prou experiència per afrontar grans campionats”.

L’Europeu era una de les últimes competicions en les quals Hermoso podia lluitar per la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio a nivell individual.

Ara les seues opcions passen perquè la selecció espanyola aconsegueixi la classificació per equips en el torneig continental, un objectiu que és molt car atesa la gran competència.

D’altra banda, Hermoso es troba aquests dies a Normandia competint a Le Grand Complet, una de les proves de la Copa de les Nacions de concurs complet, on pren part amb tots dos cavalls.

En la prova de cros de 4 estrelles disputada diumenge, muntant Qilate, l’olímpic lleidatà va haver de retirar-se a l’obstacle 5B, mentre que en el concurs de 2 estrelles, amb Grytsen Z, va ser el 27.

tracking