SEGRE

Àlex Márquez seguirà la pròxima temporada a Moto2 amb el Team Estrella Galicia 0,0

El pilot de Cervera vol continuar preparant-se per fer el salt a MotoGP

Àlex Márquez seguirà la pròxima temporada a Moto2 amb el Team Estrella Galicia 0,0

Àlex Márquez seguirà la pròxima temporada a Moto2 amb el Team Estrella Galicia 0,0Team Estrella Galicia 0,0

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Àlex Márquez ha anunciat aquest dimarts la seua renovació per al 2020 en la categoria de Moto2 amb el Team Estrella Galicia 0,0 MarcVDS. Es tractarà de la sisena temporada consecutiva de binomi entre el de Cervera i l’equip propietat de Marc Van der Straten.

“Estic molt content de poder anunciar que la pròxima temporada seguiré al costat del Team Estrella Galicia 0,0 MarcVDS en la categoria de Moto2. Agraeixo molt la confiança de l’equip. Amb la seua renovada estructura tècnica, part clau dels èxits actuals, podré seguir, un any més, millorant com a pilot, pujar el meu nivell de pilotatge i preparar-me per complir el meu somni de fer el salt a MotoGP," ha afirmat Àlex Márquez a través d’un comunicat oficial del seu equip.

"Agraeixo també la confiança d’Estrella Galícia 0,0 durant tots aquests anys i de Marc Van der Straten que em continuarà donant suport en la meua carrera esportiva perquè pugui lluitar per complir els meus objectius en la categoria de Moto2", ha afegit.

tracking