SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Bayern, interessat en la contractació de Coutinho

El Barça ha ofert el brasiler a l’espera d’una resposta des del PSG

Philippe Coutinho, durant la seua presentació al Gamper.

Philippe Coutinho, durant la seua presentació al Gamper.MANUEL BLONDEAU/AOP PRESS/DP/AFP7/EUROPAPRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bayern de Munic ha sondejat la contractació del blaugrana Philippe Coutinho a través dels seus representants i després que el Barça l’hagi ofert al club alemany, ja sigui en forma de traspàs o de cessió. El conjunt bavarès ha volgut informar-se sobre les condicions que sol·licita el Barça per al seu traspàs i si també existiria l’opció de comptar amb el jugador en qualitat de cedit, tenint en compte l’elevat sou del brasiler.

El club blaugrana estaria disposat a acceptar qualsevol fórmula de sortida i acceptaria fins i tot una cessió amb opció de compra. Actualment, el centrecampista cobra 11,23 milions d’euros per temporada i té una clàusula de 400 milions.

El brasiler cobra 11,23 milions per temporada i té una clàusula de rescissió de 400 milions

El jugador continua tenint un futur incert al Camp Nou, malgrat que es tanqués l’opció de tornar a la Premier, ja que el Tottenham es va desdir de l’acord amb el club blaugrana. A banda del Bayern, el PSG podria ser una altra opció, encara que en el cas del club francès s’ha de pronunciar si accepta el futbolista brasiler en l’operació pel seu compatriota Neymar.

Abans que es consumés el seu traspàs pel Barça el gener del 2018, molts grans d’Europa li van posar un xec en blanc perquè s’esperés a l’estiu i fitxés. Un dels que més van pressionar va ser el PSG, igual que el Madrid, però Coutinho va ser fidel a la seua paraula i, cinc mesos després d’haver-se rebel·lat al Liverpool, demanant-li fins i tot el transfer request per poder jugar al Camp Nou, va rebutjar els milions de més que li poguessin oferir el PSG i el Madrid a l’estiu, renunciant fins i tot a jugar la Champions, i va firmar pel Barça fins al juny del 2023.

Coneixent que el mercat de fitxatges a Alemanya no es tanca fins al 2 de setembre, el Bayern haurà de respondre sobre si aposta per Coutinho, que es va afegir a la concentració del Barça després de la seua participació a la Copa Amèrica. Actualment es troba sense un lloc a la davantera blaugrana.

tracking