SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

Lleida estudia mesures contra els robatoris als camps de futbol municipals

La Paeria estudia instal·lar algun tipus de sistema d’alarma en tots els camps de futbol municipals per dissuadir els lladres || En l’últim mes han robat cable als de Balàfia i Pardinyes

El club demana pavimentar el perímetre del camp de futbol 7.

El club demana pavimentar el perímetre del camp de futbol 7.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’allau de robatoris que han patit els camps de futbol municipals l’últim mes ha posat en alerta la Paeria, que sospesa la instal·lació d’algun tipus de sistema d’alarma per dissuadir els lladres. “Estem molt preocupats perquè és un problema important. Cal solucionar-lo sí o sí. Els tècnics estan buscant la millor fórmula, ja sigui instal·lant algun sistema d’alarma connectada a la central o alguna cosa semblant que serveixi per dissuadir els lladres”, va explicar ahir el regidor d’Esports del consistori, Sergio González, després de la visita institucional que va fer ahir el camp del CF Pardinyes.

Aquesta instal·lació i la que gestiona la UE Balàfia han estat objecte de robatoris l’última setmana, si bé la segona ja acumula cinc furts en l’últim mes i mig. En totes dos instal·lacions, els lladres van sostreure tot el cablatge de coure de les torres d’il·luminació, a més d’ocasionar alguna destrossa al recinte. González va confirmar també que el sistema d’alarma que s’elegeixi s’instal·larà en tots els camps municipals, tant si han estat objecte de robatoris com si no.

El regidor d’Esports va visitar ahir les instal·lacions del club, que reclama el canvi de la gespa artificial

Durant la visita, els directius del Pardinyes van mostrar a González la seua preocupació per l’estat en el qual es troben les instal·lacions. “Li hem reclamat la necessitat de canviar la gespa artificial del camp de futbol 11, que ja porta 13 anys, i una nova il·luminació, a part d’arreglar la zona perimetral del camp de futbol 7, on s’acumulen males herbes i quan plou és un fangar”, va indicar el seu president, Carlos Pérez, que d’altra banda va recordar que l’anterior equip de govern de la Paeria “es va comprometre l’abril passat que aquest estiu es canviaria la gespa. Ja érem conscients que si hi havia canvis a l’ajuntament l’obra podria no realitzar-se, com així ha succeït”.

González va reconèixer que el terreny de joc “està en males condicions i requereix un canvi”, igual que el del Balàfia, del qual va dir que “està encara pitjor”, si bé no va poder comprometre’s a quan es podrà fer. “Estem treballant amb els pressupostos i la intenció és fer-ho aviat, però una cosa és la intenció i una altra de molt diferent la realitat”, va indicar el nou regidor d’Esports i perfecte coneixedor de la situació dels clubs i de les seues instal·lacions, ja que fins fa una setmanes era el president de l’AEM. Està previst que pugui entrar en els pressupostos del 2020.

El club demana pavimentar el perímetre del camp de futbol 7.

El club demana pavimentar el perímetre del camp de futbol 7.ITMAR FABREGAT

tracking