SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Vila-sana amplia el cos tècnic per ser més professional

Amb un preparador físic i un psicòleg

Els membres del cos tècnic del Vila-sana i el president van mantenir ahir una reunió.

Els membres del cos tècnic del Vila-sana i el president van mantenir ahir una reunió.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patí Vila-sana afrontarà la tercera temporada a l’OK Lliga femenina amb un cos tècnic més ampli i amb una estructura professional. Jordi Capdevila, primer entrenador, i Lluís Rodero, tècnic assistent, comptaran amb la col·laboració d’Isidre Brufau, com a preparador físic, i del psicòleg Vicenç Raluy, amb l’objectiu de classificar-se, per primera vegada en la seua història, per competir a Europa.

A la Lliga, el club del Pla d’Urgell vol continuar superant-se, després de quedar vuitè en la temporada del seu debut i sisè en la passada. En totes dos es va classificar per a la Copa de la Reina. “Volem canviar totalment la manera de treballar que teníem. Volem ser més professionals i aquestes aportacions són un plus més al treball que hem fet en els últims anys”, va explicar ahir el seu president, Ramon Porta.

Raluy, que en les dos últimes temporades havia col·laborat puntualment amb el club, s’incorpora des de la pretemporada i també farà l’stage de Bellver de Cerdanya. “El meu treball és intentar ajudar l’staff, que pugui exigir més a les jugadores i que el seu missatge els pugui arribar millor. La idea és preparar-les per estar més forts, perquè el treball de l’entrenament és global, no només físic”, va apuntar. Isidre Brufau, que ha deixat la primera plantilla del Llista, reforça aquesta idea. “Es tracta que tots els membres del cos tècnic treballem junts amb un mateix objectiu”, va assenyalar. Lluís Rodero, per la seua part, va dir que “segueixo per ajudar l’entrenador en tot el que necessiti”, va indicar, mentre que Jordi Capdevila va valorar l’esforç del club: “Tenim sort de poder comptar amb un staff tècnic així”, i va rebutjar marcar-se objectius concrets: “La idea és seguir fent passes endavant i créixer. Sabem que hi ha pressió. Continuem tenint una plantilla jove, però també tenen un any més d’experiència.”

L’equip debutarà en la pretemporada el 30 d’agost visitant el Sant Cugat, en partit de la Copa Esport Penedès.

tracking