SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Farré torna a passar pel quiròfan i es perd el que queda de temporada

Arnau espera poder entrenar-se a finals d’any.

Arnau espera poder entrenar-se a finals d’any.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’infortuni continua acarnissant-se amb Arnau Farré, que ha hagut de passar de nou pel quiròfan al ressentir-se de la lesió de genoll de la qual va ser operat fa poc més d’un any. El pilot de Vilanova de Segrià, que es va trencar els lligaments creuats i el menisc del genoll esquerre en una de les proves puntuables del Mundial Indoor disputada a Barcelona el 4 de febrer del 2018, havia reaparegut aquest any després de perdre’s tota la passada temporada.

Després de l’última cita del Campionat d’Espanya, el lleidatà va notar molèsties i l’examen mèdic va detectar que els lligaments que se li van implantar estaven afectats, de forma que va haver de passar de nou pel quiròfan fa un parell de setmanes.

En la intervenció, els metges van decidir resconstruir-li els lligaments amb empelts d’un donant, a banda de resoldre un problema al menisc. Aquesta nova lesió el mantindrà fora de la competició durant cinc mesos, per la qual cosa es perdrà el que queda de temporada.

De fet, diumenge passat ja no va poder acudir a la segona cita del Campionat d’Europa, com tampoc no participarà en les carreres que queden del Mundial i del Campionat d’Espanya de TR1, en el qual ocupa la novena posició.

tracking