SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El PSG aparta Neymar

Tot i que les negociacions amb el Barcelona no avancen, el club té clar que no seguirà i el fa entrenar-se a part || A França el veuen més a prop del Barça

Neymar, a la banqueta del seu club encara, el PSG.

Neymar, a la banqueta del seu club encara, el PSG.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que a les oficines del FC Barcelona s’ha instal·lat cert optimisme, encara que amb cautela, després de la reunió mantinguda dimarts passat amb representants del PSG, el cert és que la negociació entre els dos clubs perquè Neymar torni a vestir de blaugrana sembla seguir lluny del seu desenllaç. El PSG, que té clar que el brasiler no tornarà a jugar a l’equip, no està disposat a donar facilitats, però de moment l’ha apartat i Neymar s’entrena al marge dels seus companys. El tècnic del PSG, l’alemany Thomas Tuchel, prefereix treballar amb els jugadors que sí que utilitzarà i ja no el vol al seu grup de treball. La Lliga francesa ja va començar el cap de setmana passat i el PSG, sense Neymar, va començar amb victòria.

A França, després de la reunió de dimarts, també veuen el futbolista més a prop del Barcelona. “El Barça agafa avantatge”, titulava ahir L’Équipe, que dóna poques opcions a l’oferta del Reial Madrid, que està disposat a incloure Vinícius en l’operació. El PSG vol diners i jugadors, cosa que accepta el Madrid, però el jugador també ha deixat clar que només deixarà París per jugar al Barcelona. El PSG, de fet, ja ha retirat totes les imatges del jugador.

Sobre la situació de Neymar i la possibilitat que recali al Madrid, es va pronunciar ahir l’exblaugrana Rivaldo: “Si fitxa pel Reial Madrid jo no ho veuria com una traïció, després d’haver deixat el Barcelona per anar al PSG i ara volar a Madrid. Això no és deixar directament el teu equip per reforçar l’etern enemic. No és traïció per a mi”, va explicar Rivaldo en declaracions facilitades per Betfair.

El PSG ha demanat al Barcelona 100 milions i dos jugadors, Semedo i Coutinho. El Barça vol pagar el menys possible i ofereix Rakitic i Coutinho, però no Semedo.

tracking