FUTBOL PRETEMPORADA

L’Alcarràs remunta fins a

Una acció del partit d’ahir entre l’Alcarràs i el Balàfia.

Una acció del partit d’ahir entre l’Alcarràs i el Balàfia.J.A.MORENO

L’Alcarràs, que aquesta temporada debutarà a Primera Catalana, es va imposar ahir per 5-2 al Balàfia, en un amistós de pretemporada en què els locals van haver de remuntar el marcador fins a dos vegades. L’Alcarràs va portar la iniciativa i va tenir el control del partit, però es va trobar amb un Balàfia que va saber aprofitar les seues ocasions. Va ser l’equip visitant el que va inaugurar el marcador. Al minut 34 Héctor va marcar de penal el 0-1. Però l’Alcarràs només va necessitar un minut per tornar a equilibrar el marcador. Galceran, que debutava amb l’equip local, va posar l’1-1 (35’) amb el qual es va arribar al descans.

Tot just iniciar-se la segona meitat, de nou Héctor avançava la UE Balàfia a l’aprofitar un error de la defensa local (1-2, 46’). L’Alcarràs va empatar de penal al minut 54, mitjançant Raya. I va sentenciar a l’últim quart, amb gols d’Estany (73) i Yeray (76’ i 83’), per posar el definitiu 5-2.