FUTBOL FEMENÍ PRETEMPORADA

Taules en l’estrena

L’AEM va debutar davant de l’afició amb un empat contra un Segona que aspira a l’ascens || Uri va posar l’empat a un partit igualat i sense ocasions

Valentina, a l’esquerra, va marcar el gol del Llevant d’un fort xut.

Valentina, a l’esquerra, va marcar el gol del Llevant d’un fort xut.MAITE MONNÉ

L’AEM no va poder passar de l’empat a un gol en el segon amistós seriós de la pretemporada, el primer davant de la seua afició. Després de caure per 0-13 contra el Barça en un entrenament i 1-0 amb el Vila-real, les jugadores que dirigeix Roger Lamesa van evidenciar un millor acoblament, però els va faltar profunditat per batre un Levante Las Planas que va demostrar que aquest any serà un dels aspirants a pujar a la Segona divisió Pro, on militarà el quadre del Recasens.

Després d’una primera part igualada, amb més domini visitant i sense gairebé ocasions, al marge d’un parell de xuts de Pixu i Natàlia, el quadre barceloní es va avançar als set minuts de la represa per mediació de Valentina Berr, la segona futbolista transsexual que debuta en el futbol espanyol. La reacció local no es va fer esperar i Uri, cinc minuts després, restablia la igualada en una segona meitat en què l’AEM va ser millor i va dominar més.

Roger Lamesa, que no va poder comptar amb Barreira, Janira, Nàdia i Patri per lesió, i va perdre Pio a la segona meitat per un esquinç, va lamentar els problemes físics en forma de lesions que està tenint, però va assegurar que “arribem bé al partit de la propera setmana davant de l’Espanyol a la Copa Catalunya, amb moltes ganes de competir”, va indicar.