SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

Triomf solvent del Lleida

Liberto brilla, Joanet convenç i Pedro Martín i Raúl sentencien el Trofeu Ciutat de Mollerussa || Diumenge jugarà l’últim amistós, davant de l’Espanyol B, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

El Mollerussa va tenir moments de bon joc, davant d’un Lleida que es va mostrar més encertat.

El Mollerussa va tenir moments de bon joc, davant d’un Lleida que es va mostrar més encertat.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu es va adjudicar la vint-i-dosena edició del trofeu Ciutat de Mollerussa, esdeveniment que forma part de la commemoració del centenari del club del Pla d’Urgelll, amb una còmoda victòria (0-3) sobre un conjunt local que va plantar cara als de Molo, sobretot a la segona part, en la qual van arribar a portar la iniciativa del duel.

El Lleida, en el qual va destacar el bon partit de Liberto i de Joanet –que aquesta vegada va jugar davant de la defensa demostrant que és un futbolista polivalent i que exhibeix que la confiança que li ha fet Molo aquesta pretemporada no és gratuïta–, va tenir la fortuna d’avançar-se en el marcador abans del primer minut gràcies a una bona rematada de Pedro Martín des de dins de l’àrea. Una gran jugada de Liberto (16’), al robar una pilota a la zona de defensa blanca, va propiciar el segon gol visitant, obra tambien d’un inspirat Pedro Martín. Hauria pogut arribar el 0-3 en una rematada de Marc Martínez (18’) que va sortir fregant el pal. A partir d’aquí es va entonar el Mollerussa, Artur Gòdia va passar a subjectar Liberto i Òscar Canadell, que va ser el millor dels seus, va mostrar el futbol que té.

En el descans, Molo va fer fins a set canvis –només van jugar els 90 minuts Víctor Vidal, Sebi i Trilles– i la cosa va anar bé perquè Raúl González, molt actiu, va aconseguir el 0-3 (47’) després d’una gran assistència del coreà Pak, que va ser dels millors de la segona meitat, en la qual va jugar els seus primers minuts amb l’equip l’acabat d’arribar Abel Molinero, a qui es va veure amb ganes d’agradar.

Amb els canvis, tanmateix, va baixar la intensitat del partit. El Mollerusa va voler, però no va poder, sobretot per mitjà de Canadell, que va reclamar un possible penal a l’àrea de l’Esportiu, i el Lleida va tocar i va tocar, però sense la frescor inicial, encara que Álex Felip (54’ i 75’) va gaudir de dos bones ocasions de gol, que van desbaratar primer Marc Aceituno i després Joan Marc. El Lleida disputarà l’últim amistós de la pretemporada diumenge vinent, dia 18, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, de l’Espanyol, davant del filial blanc-i-blau. D’altra banda, una bengala llançada des del sector que ocupaven els Rudes a la tribuna del Municipal, i que va prendre a la gespa, va provocar les protestes del públic i que la directiva local presentés una denúncia davant dels Mossos, que van ser al terreny de joc, juntament amb la policia municipal, i van aixecar acta de l’incident, que es va produir en l’instant en què es procedia a l’entrega dels trofeus al campió i subcampió del torneig, per part de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. El Lleida va ser representat en l’acte protocol·lari per la responsable d’àrees del club, Montse Balaguer.

Per la seua part, Josep Maria Turull, tècnic del Mollerussa, va qualificar de “bo” el partit del seu equip davant d’un rival de superior categoria i va afegir que “la clau és rodar-se de cara a una Lliga que serà molt complicada”. Sobre l’amistós, va matisar que “ens ha penalitzat massa encaixar dos gols en l’inici de cada període”.

Molo veu un clar progrés en l’equip de cara a l’inici de Lliga Molo va marxar content del Municipal de Mollerussa, malgrat que al segon temps va veure “algun desajust en el bloc que cal corregir, però en general hem jugat un bon partit, amb pressió i resolució. L’equip continua anant a més de cara a l’inici del campionat”, va explicar. “L’amistós de diumenge ens anirà bé de cara al partit de València de l’inici de la Lliga.”

El Mollerussa va tenir moments de bon joc, davant d’un Lleida que es va mostrar més encertat.

El Mollerussa va tenir moments de bon joc, davant d’un Lleida que es va mostrar més encertat.CARLES MIRANDA

El Mollerussa va tenir moments de bon joc, davant d’un Lleida que es va mostrar més encertat.

El Mollerussa va tenir moments de bon joc, davant d’un Lleida que es va mostrar més encertat.CARLES MIRANDA

tracking