SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Dotze lleidatans prendran part als Mundials de la Seu

Vuit en la modalitat d’eslàlom i quatre en descens esprint al setembre

Adrià Martín i Carla Carrillo, del Cadí Canoe Kayak, competiran al Mundial en CII Mixt.

Adrià Martín i Carla Carrillo, del Cadí Canoe Kayak, competiran al Mundial en CII Mixt.NORBERT AGUILERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida tindrà dotze representants als campionats del món d’eslàlom i descens esprint que es disputaran de forma conjunta al Parc Olímpic del Segre de la la Seu d’Urgell, del 22 al 29 de setembre.

Després de la repesca que es va celebrar fa uns dies al canal urgellenc, amb motiu del Campionat d’Espanya, la selecció d’eslàlom ja ha quedat definida amb la inclusió, entre d’altres, de la lleidatana Marta Martínez, que ha desplaçat de la tercera plaça de K1 la seua companya de club Núria Vilarrubla, que ja tenia el bitllet assegurat en canoa individual. Les altres dos places de caiac són per a la campiona olímpica, la basca establerta a la Seu Maialen Chourraut, i la pontsicana Laia Sorribes, campiona d’Europa júnior el 2017.

Pel que fa a canoa masculina, Lleida serà representada per Miquel Travé, campió europeu i mundial júnior l’any passat, mentre que a la categoria de CII Mixt hi haurà quatre lleidatans, tots del Cadí Canoe Kayak.

Vilarrubla doblarà competició i competirà amb el basc Samuel Hernanz, i per la seua banda Pau Etxaniz, que el mes de juliol va ser subcampió europeu júnior de K1, formarà parella amb la gallega Ainhoa Lameiro, i els urgellencs Adrià Martín i Carla Carrillo formaran la tercera embarcació doble per a la cita mundialista, que serà el seu debut.

De forma paral·lela es disputarà també el Kayak Extreme, modalitat en la qual competirà també Pau Etxaniz, que al Mundial júnior d’Ivrea de l’any passat ja es va penjar la medalla de bronze. L’urgellenc, a més a més, serà l’únic lleidatà a la selecció espanyola que del 6 al 8 de setembre participarà en la final de la Copa del Món d’eslàlom a Praga, on només aniran palistes júniors i sub-23.

A la quarta cita del certamen, que està prevista entre els dies 30 d’agost i 1 de setembre a Markkleeberg (Alemanya), sí que hi assistirà l’equip nacional absolut.

Pel que fa a la modalitat de descens esprint, Lleida hi aportarà un total de quatre palistes. Són Arnau Morancho i Xavi Miralles competiran en K1 i Alan Padilla en C1, i al seu torn en C2 hi haurà els duets Miralles-Padilla, i Morancho-Germán Jiménez.

tracking