FUTBOL EUROPA LEAGUE

L’Espanyol torna a golejar el Lucerna i ja està a l’última ronda

Ara s’enfrontarà al Zorya Luhansk ucraïnès

Els jugadors del RCD Espanyol celebren la victòria que els classifica per a la quarta ronda.EFE

L’Espanyol va complir el tràmit a l’RCDE Stadium i es va imposar al partit de tornada de la segona ronda prèvia de l’Europa League per 3-0 davant del Lucerna suís, per fer un global de 6-0. Dos gols del del planter Campuzano i un del xinès Wu Lei a la primera part van liquidar un encontre sense història.

Ara el quadre blanc-i-blau s’enfrontarà a la quarta i última ronda de la fase prèvia al Zorya Luhansk ucraïnès, l’últim obstacle dels de David Gallego per aconseguir colar-se a la lligueta de la competició. Després de l’1-1 de l’anada, el Zorya es va imposar ahir a casa al CSKA Sofia búlgar per 1-0, amb un gol al minut 89 del davanter Rusyn, que va acabar expulsat i causarà baixa davant dels periquitos a l’anada, que es disputarà dijous vinent a l’RCDE Stadium. Molt poc va tardar l’amfitrió a avançar-se i sentenciar l’eliminatòria. Wu Lei, després d’un centre de Matías Vargas, va posar l’1-0 en el marcador al minut 3. La societat entre l’argentí i el xinès motiva l’afició i alleuja el record de Borja Iglesias, recentment traspassat al Betis. El Lucerna no tenia capacitat de reacció i el seu porter va evitar el segon xut de Víctor Campuzano. El del planter, que debutava, no va fallar poc després i va fer pujar el 2-0 després d’un bona passada a l’espai de Dídac Vilà. Al 38, el mateix Campuzano establia el definitiu 3-0 després d’una assistència de Granero, que el va deixar sol davant del porter i va definir amb qualitat i fredor. La segona part ja no va tenir història, encara que la golejada hauria pogut ser més gran.