SEGRE

DEPORTES

El Madrid perd Hazard per a l’estrena a causa d’una lesió muscular

Estarà entre tres i quatre setmanes de baixa

Hazard, ahir amb Keylor Navas abans de lesionar-se.

Hazard, ahir amb Keylor Navas abans de lesionar-se.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid no podrà comptar amb el centrecampista belga Eden Hazard, el seu fitxatge estrella aquest any, en el seu debut en LaLiga d’avui (17.00 hores) contra el Celta a Balaídos per culpa d’una lesió muscular a la cuixa esquerra. “Després de les proves realitzades després de l’entrenament de divendres al nostre jugador Eden Hazard pels Serveis Mèdics del Reial Madrid se li ha diagnosticat una lesió al múscul recte anterior de la cuixa esquerra”, va assenyalar ahir el club madridista, que es va limitar a comentar que el futbolista queda “pendent d’evolució”.

La baixa de l’exfutbolista del Chelsea, que podria allargar-se entre tres i quatre setmanes, s’uneix a les de dos fitxatges més d’aquest any, el lateral esquerre francès Ferland Mendy i la del davanter brasiler Rodrygo, a més de la de llarga durada de Marco Asensio.

Zidane s’emporta Bale i James Rodríguez a Vigo, malgrat que els dos estaven gairebé descartats

La baixa de Hazard no va ser l’única novetat en la llista de convocats per al duel d’aquesta tarda, sinó que Zidane, confirmant el que ja va avançar en roda de premsa, va convocar el colombià James Rodríguez i el gal·lès Gareth Bale, malgrat que els dos no comptaven fa no gaire.

El tècnic gal va assenyalar ahir sobre Bale que “semblava que se n’havia d’anar, però és aquí, les coses canvien i ara comptaré amb ell. Té fitxa i és un jugador important, espero que tots vulguin posar-m’ho difícil per fer l’equip”. També va dir que estava “content” amb un James Rodríguez que veu “en forma”. “Comptaré amb tots i l’important és que estiguin preparats perquè després he d’elegir jo i és el més complicat”, va reiterar. L’entrenador va eludir referir-se al seu compatriota Paul Pogba o al brasiler Neymar, encara que sí que va reconèixer que “fins al 2 de setembre [data del tancament de mercat] pot passar de tot”, va reiterar.

tracking