SEGRE

POLIESPORTIU MECENATGE

Sis projectes lleidatans opten a l’#EllasSonDeAquí

Plataforma de suport a l’esport femení que patrocina Manzanas Livinda

Jugadores de l’EF Ponent, de Seròs, un dels projectes que opten al patrocini.

Jugadores de l’EF Ponent, de Seròs, un dels projectes que opten al patrocini.EF PONENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esport femení lleidatà aporta sis projectes als 33 que opten a rebre suport econòmic, a la tercera edició de la iniciativa #EllasSonDeAquí, plataforma de suport a l’esport femení patrocinada per Manzanas Livinda i que té com a objectiu sensibilitzar i donar notorietat a l’esport femení.

El termini de presentació d’iniciatives es va tancar dijous a les dotze de la nit i en aquesta edició es presenten 33 projectes, procedents d’onze comunitats autònomes, 14 províncies i 23 modalitats esportives. La suma de tots els projectes necessita un total de 147.350,12 euros per veure complerts els objectius esportius. Cada una de les candidatures tenia la possibilitat de sol·licitar fins a un màxim de 5.000 euros per projecte, que ara seran valorats pel Comitè d’Expertes, integrat, entre d’altres, per diverses esportistes.

Aquest serà el jurat encarregat de triar els projectes guanyadors, que es repartiran un mínim de 20.000 euros de Manzanas Livinda, quantitat a què se sumen els 1.127 euros recaptats durant l’edició anterior de la Marxa Cicloturista CatiGat. Els sis projectes lleidatans que aspiren a rebre finançament els han presentat Núria Lladonosa Peiretó, una jove geneta de Tàrrega que té el somni de completar tots els circuits possibles a nivell estatal i internacional.

També hi opta Sílvia Puigarnau, esportista amateur de trail running i esquí de muntanya i que desitja continuar progressant. El Vila-sana d’hoquei també es troba entre els finalistes i també hi ha presentat el seu projecte, que aspira, en la seua tercera temporada a l’OK Lliga Femenina, a aconseguir la classificació per a una competició europea.

També de l’hoquei sobre patins hi ha el Lleida Llista Blava, l’objectiu del qual és consolidar la secció femenina, que ha posat en marxa recentment.

Entre els finalistes hi ha també el Club Gimnàstic Lleida, creat fa només quatre anys, en els quals ha aconseguit nombrosos èxits i que necessita millorar les instal·lacions.

Completa la presència lleidatana l’equip de futbol sala de l’EF Ponent, de Seròs, campió de Segona Catalana i que aspira a aconseguir l’ascens.

tracking