FUTBOL

El Lleida tanca la pretemporada amb un empat en el camp de l’Espanyol B (1-1)

Marc Martínez ha avançat el Lleida amb un penal en el minut 31 i Víctor ha empatat en el 38

El Lleida tanca la pretemporada amb un empat en el camp de l'Espanyol B (1-1)

El Lleida tanca la pretemporada amb un empat en el camp de l'Espanyol B (1-1)CARLES MIRANDA

El Lleida ha empatat avui 1-1 davant de l’Espanyol B en la Ciutat Esportiva Dani Jarque, en l’últim amistós de pretemporada, un autèntic assaig general per al primer partit de Lliga, que els de Molo jugaran diumenge vinent, dia 25, en el camp del València Mestalla. Blanc-i-blaus i lleidatans es tornaran a enfrontar el 25 de setembre, en la quarta jornada de Lliga.

Malgrat l’elevada temperatura ambdós equips han mostrat un bon nivell d’intensitat i s’han alternat en el control de la pilota. El Lleida s’ha avançat amb un gol marcat per Marc Martínez, de penal, en el minut 31, mentre que l’Espanyol ha empatat en el 38 gràcies a una rematada de Víctor. Un minut després l’àrbitre ha anul·lat un gol a l’Espanyol B per fora de joc. Amb 1-1 s’ha arribat al descans.

En la segona part els dos equips han fet diversos canvis i ha estat l’Espanyol B el que ha portat la iniciativa del joc. Al Lleida, per la seua part, li ha faltat encert per aconseguir la victòria.