El Madrid no falla a Vigo i venç gràcies a l’efectivitat

Estrada expulsa Modric i el VAR anul·la l’empat del Celta a la primera part

L’àrbitre lleidatà Estrada Fernández mostra la targeta roja a Luka Modric, jugador del Madrid.EFE/LAVANDEIRA JR

Benzema, Kroos i Lucas Vázquez van permetre al Madrid començar el curs amb un clar triomf contra el Celta (1-3). L’equip de Zidane va sumar els tres punts amb un notable exercici defensiu, tot i jugar mitja hora en inferioritat numèrica per l’expulsió de Modric, un reivindicatiu Bale i un segur Courtois a la porteria. Superat el minut 10, el Madrid va exhibir el seu punch. Una jugada per la banda esquerra de Bale, el millor dels seus al primer temps, es va convertir en el 0-1 de Benzema. Va poder sentenciar el xoc l’equip de Zidane abans del descans, però Rubén Blanco es va lluir. L’ensurt se’l va emportar el Madrid a l’última jugada del primer acte. Odriozola va perdre la pilota i va cometre un possible penal sobre Aspas, però Estrada Fernández va deixar continuar la jugada i Brais va superar Courtois. L’àrbitre lleidatà va concedir el gol, però el VAR el va anul·lar per fora de joc d’Aspas. El partit va ser un altre a la segona part. Benzema i Aspas van avisar abans que Estrada expulsés amb roja directa Modric, després d’anar a consultar el VAR per una trepitjada per darrere a Denis Suárez. Va gaudir el Celta d’una immillorable oportunitat per empatar amb un cop de cap d’Araujo. Courtois va salvar els seus amb una estratosfèrica parada. I del possible empat al 0-2. Kroos va treure un potent xut que es va colar per un escaire. Lucas Vázquez, que acabava de substituir Vinicius, va segellar el triomf blanc amb el tercer gol madridista. El Celta va escurçar distàncies al 91 amb un bon gol del del planter Iker Losada amb un potent tret ras i creuat.