SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Porto, rival del Llista a la Copa Intercontinental

S’enfrontaran a semifinals el 28 de setembre a la Final Four de Lisboa

Àlex Joseph, cedit pel Barça, ha estat l’últim reforç presentat pel Lleida Llista.

Àlex Joseph, cedit pel Barça, ha estat l’últim reforç presentat pel Lleida Llista.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista s’enfrontarà a les semifinals de la Copa Intercontinental d’hoquei amb el Porto, el 28 de setembre, segons va fer públic ahir la Federació Europea d’Hoquei. El torneig, que per segon any es disputa en format de Final Four, tindrà lloc al pavelló Joao Rocha de Lisboa els dies 28 i 29 de setembre. L’altra semifinal la disputaran l’Sporting de Portugal, amfitrió del torneig, i el Sarzana italià.

La Copa Intercontinental reuneix el campió i subcampió de l’Eurolliga, Sporting i Porto, respectivament, i el campió i subcampió de l’Europe Cup, Lleida Llista i Sarzana. És el segon any que el Llista disputa aquesta competició, després de guanyar per segona vegada consecutiva l’Europe Cup. En la primera participació, fa un any, van quedar eliminats a semifinals, precisament contra el Porto.

El Llista calcula que la disputa d’aquesta competició suposarà per al club una despesa d’uns 10.000 euros, ja que han de viatjar a Lisboa el divendres 27 de setembre i no tornaran a Lleida fins dilluns, dia 30. A més a més, la presència a la Copa Intercontinental obliga el club a ajornar el partit de la segona jornada de Lliga, que seria el primer que el Llista disputarà a l’Onze de Setembre, contra l’Igualada. En principi, aquest matx hauria de jugar-se el dimarts 1 d’octubre, però el club sol·licitarà jugar-lo en una altra data, ja que pràcticament no tindran temps per preparar-lo. L’equip obrirà la Lliga el cap de setmana del 20-21 de setembre a la pista del Voltregà.

D’altra banda, el Lleida Llista iniciarà demà la pretemporada, pendent de tancar encara el fitxatge dels dos jugadors amb els quals té un preacord, l’argentí Mauro Giuliani i el francès Nathan Gefflot. La plantilla farà el primer entrenament a les 19.30 hores a l’Onze de Setembre.

El Lleida Llista afronta la nova temporada molt renovat. Després de la marxa de Bruno Di Benedetto, Roberto Di Benedetto, César Candanedo, Xixi Creus i Maxi Oruste, segueixen de la temporada passada Andreu Tomàs, Lluís Tomàs, Joan Cañellas i Gerard Folguera. Els fitxatges són Oriol Vives, Marc Palazón, Àlex Joseph i els ja citats Giuliani i Gefflot.

tracking