SEGRE

DEPORTES

Luis Suárez estarà un mes de baixa per una lesió al soli

Es perdrà tres partits de Lliga i és dubte per a l’estrena a la Champions

Luis Suárez es queixa del bessó dret durant el partit de divendres amb l’Athletic.

Luis Suárez es queixa del bessó dret durant el partit de divendres amb l’Athletic.IRINA R.H./AFP7/EUROPAPRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Suárez estarà un mes de baixa després que el club confirmés que el davanter té una lesió muscular al soli de la cama dreta, que es va fer divendres a la derrota del Barça contra l’Athletic (1-0). En aquest sentit, l’uruguaià es perdrà els pròxims tres compromisos de Lliga (Betis, Osasuna i València) i és dubte per a l’estrena a la Lliga de Campions, prevista per al 17 o 18 de setembre. La lesió de Suárez és la mateixa que la de Leo Messi, tot i que en el cas de l’argentí està previst que reaparegui en la pròxima jornada al partit contra el Betis. Malgrat la lesió, el davanter del Barça encapçala la llista de convocats de la selecció uruguaiana per als amistosos amb Costa Rica i Estats Units que es jugaran el 6 i 10 de setembre, tot i que està previst que Óscar Washington Tabárez hagi de renunciar a Suárez.

L’uruguaià va ser substituït per Rafinha al minut 37 de l’Athletic-Barça de divendres, després de ser atès a la gespa en el que semblaven unes molèsties al bessó dret. La derrota del Barça a Bilbao ha reactivat el debat sobre la necessitat de reforçar la davantera amb algun fitxatge i Neymar segueix sent una opció. Thomas Tuchel, tècnic del PSG, va mantenir el brasiler fora de la convocatòria de l’equip que avui s’enfrontarà al Rennes a la Lliga francesa, en un moment de plena incertesa sobre el futur del davanter.

El tècnic alemany va indicar que Neymar està seguint un programa individual abans de poder tornar a incorporar-se i va confiar que estigui a punt per a la setmana que ve, al considerar que tornar avui era “massa aviat”. Encara que en els últims dies Neymar s’havia entrenat per separat, ahir va començar a preparar-se amb la resta de companys.

Per la seua banda, el Bayern va confirmar ahir l’arribada de Philippe Coutinho com a cedit amb opció de compra. El club alemany va manifestar que es van reunir amb el blaugrana a Barcelona dimecres. “És un jugador de primera classe. Volíem un jugador que millorés el nostre potencial ofensiu amb qualitat tècnica”, va assenyalar Karl-Heinz Rummenigge, president del Bayern. El club bavarès va obrir la Lliga divendres amb un empat amb el Hertha de Berlín (2-2).

tracking