Un jugador de l’Alcarràs protegeix la pilota, perseguida per dos futbolistes del Borges.ITMAR FABREGAT

El Borges, de Segona Catalana, va eliminar l’Alcarràs, de Primera, de manera que el cap de setmana que ve s’enfrontarà al Tàrrega a les semifinals de la Copa Lleida Amateur. Després del 0-0 del partit d’anada l’eliminatòria estava oberta, però el Borges es va imposar per 3-0, amb la qual cosa va aconseguir la classificació amb solvència, i va marcar el primer gol quan estava jugant amb un home menys per l’expulsió de Valero. L’equip de Manel Cazorla va sortir molt incisiu i va crear diverses ocasions clares de gol. La primera la va tenir Joel, al minut 14, però el porter visitant, Joel Mur, va desviar a córner. Al minut 23, de nou Joel va encarar la porteria de l’Alcarràs però la rematada es va estavellar al lateral de la xarxa.

Al minut 27 va arribar l’expulsió de Valero, molt protestada, que deixava el Borges amb 10 jugadors, la qual cosa semblava que li complicaria l’eliminatòria. Però l’equip de les Garrigues va continuar dominant malgrat que jugava amb un home menys i al cap de només quatre minuts, al 31, va arribar l’1-0 gràcies a una rematada de Simo davant de la qual Joel Mur no va poder fer res. Al minut 37 l’afició local va reclamar un possible penal a Simo i amb l’1-0 es va arribar al descans.

A la segona meitat, el Borges va seguir jugant amb intensitat i disposant d’ocasions per ampliar l’avantatge. Al minut 62 va veure la roja el visitant Brezmes, amb la qual cosa tots dos equips estaven amb deu jugadors. El Borges va sentenciar el duel i l’eliminatòria amb un gran gol d’Alejandro al 79 (2-0). I Genís Sales, al 89, va firmar el 3-0 que certificava el pas del Borges a les semifinals de la Copa Lleida Amateur.