Un jugador del Tàrrega controla la bimba pressionat per un altre del Mollerussa, ahir durant el partit.JOAN GÓMEZ

El Tàrrega va treure profit ahir del resultat del partit d’anada (2-0) i en va tenir prou amb arrancar un empat de Mollerussa (1-1) per classificar-se per a les semifinals de la Copa Lleida, on s’enfrontarà al Borges, encara amb la seu per sortejar.

Els d’Edu Berrocal van xutar una vegada a porteria durant els noranta minuts però van tenir la fortuna de topar amb un gol en pròpia porteria d’Artur Gòdia abans de la mitja hora de joc. El conservadorisme li va funcionar, malgrat que el Mollerussa va empatar a l’hora de joc amb un gol d’Álvaro Muñoz, que va maquillar un resultat que estava lluny de poder forçar els penals.

El guió de l’encontre va ser molt similar a l’anada, amb els de Josep Maria Turull imposant superioritat i passant la major part del temps al camp del Tàrrega. Però amb el resultat que havien aconseguit al Joan Capdevila, no hi havia marge d’error, i aquest va arribar en una jugada aïllada passat el primer temps. Una cessió d’Artur Gòdia a Joan Marc va generar confusió en el quadre local i va acabar significant el 0-1, que posava les coses molt de cara per als visitants. Abans del gol, no obstant, els de casa havien reclamat penal en una acció d’Álvaro. El Mollerussa va intentar sorprendre amb sengles rematades de Putxi, Álvaro i fins i tot amb un u contra u de Soldevila, però va ser afortunat.

Després del descans, els del Pla ho van continuar intentant fins que una passada de Soldevila a Álvaro va acabar fent pujar l’empat en el marcador (1-1). Però no van poder fer res més, malgrat el domini que va continuar imprimint en els segons 45 minuts. Contràriament, el Tàrrega només va arribar a xutar a porteria una vegada, en un tir llunyà de Joni que no va tenir més conseqüències. La carta del resultat a favor la van saber jugar molt bé els urgellencs, que no es van veure forçats a arriscar en cap moment per poder-se classificar.