L’Artesa es classifica als penals després d’un nou empat

Un futbolista del Lleida controla la pilota, seguit d’un altre de l’Artesa, ahir a Gardeny.ITMAR FABREGAT

L’Artesa de Segre va passar a les semifinals de la Copa Lleida i s’enfrontarà a l’EFAC Almacelles el cap de setmana que ve, amb horari i camp encara per definir. No ho va tenir fàcil, no obstant, ja que no va ser capaç d’eliminar el Lleida Esportiu B fins a la tanda de penals, on es va imposar en el novè llançament (8-7).

Els noranta minuts de joc van acabar amb empat (1-1), el mateix resultat a què s’havia arribat al camp de l’Artesa de Segre en l’encontre d’anada. A la primera part, els de la Noguera van ser molt superiors, amb l’objectiu d’encarrilar l’accés a semifinals. Per la seua part, el Lleida B va fer un mal primer temps, que no obstant va trobar reacció després del descans.

L’Artesa va trobar premi al domini en la primera fase del xoc amb un gol a prop de la mitja hora de joc. La diana va arribar després d’una pilota llarga a l’extrem i una paret que va superar a la defensa blava, que va errar en la defensa de la jugada. La passada de la mort la va recollir Joan Sala, que va enviar la pilota a la xarxa (0-1). Després del descans, van canviar els torns. Els lleidatans van canviar de sistema i van millorar el joc, mentre que a l’Artesa li va passar factura el desgast dels primers 45 minuts.

Els locals van provar de forçar els penals amb un gol que empatés el duel, però aquest no va arribar fins al temps afegit. Una centrada des de la banda la va rematar de cap Lamin a la xarxa (1-1) i va fer que la classificació es decidís des dels onze metres. Però fins i tot allà va imperar la igualtat, ja que van haver de llançar-se en total divuit penals.