L’Espanyol arranca amb derrota

L’equip de David Gallego cau davant de l’afició, superat pel Sevilla de Lopetegui amb un gol a cada part || Amb 0-1 al marcador l’àrbitre va assenyalar penal a favor però el va anul·lar el VAR

Els jugadors del Sevilla celebren la victòria, aconseguida ahir al camp de l’Espanyol.EFE

L’Espanyol no va poder traslladar a la Lliga l’excel·lent trajectòria que porta a la Lliga Europa. Va debutar davant de la seua afició amb una derrota contra el Sevilla de Julen Lopetegui (0-2), que va firmar una victòria clara gràcies als gols de Reguilón, a la primera meitat, i de Nolito, al tram final del partit, en un xoc en el qual al conjunt amfitrió li va faltar enganxada.

La pilota va ser del Sevilla en els primers compassos del partit. Reguilón va amenaçar diverses ocasions la porteria de Diego López, sense que hi hagués una resposta clara dels blanc-i-blaus. Els visitants dificultaven la circulació de l’equip als de David Gallego. Només un tímid cop de cap de Wu Lei va inquietar Vaclik. A partir del primer quart d’hora, l’Espanyol va ensenyar més les dents. Diversos córners van buscar Ferreyra, sense èxit. Però el to blanc-i-blau era un altre. Els de Lopetegui no havien abaixat el llistó i al 20 Navas examinava els reflexos de Diego López des de la banda dreta. El partit es va decantar cap al costat de l’amfitrió abans del descans. L’Espanyol ho va provar amb un xut de Vargas des de fora de l’àrea. Apostava per possessions llargues i combinacions sense riscos que van provocar acostaments, encara que sense punteria.

Qui va tenir el premi del gol poc abans del descans va ser el Sevilla. Reguilón va aprofitar un rebuig de Diego López, que va refusar una rematada de De Jong, i va marcar el 0-1 al 43.

A la represa, el partit va apujar les revolucions. Els dos conjunts buscaven el gol i l’Espanyol semblava que tindria premi. Al 55, el col·legiat va assenyalar penal per una suposada mà de Diego Carlos, encara que finalment el va desestimar al consultar el VAR. Gallego va moure la banqueta, però el Sevilla volia sentenciar. Ho va intentar Nolito al minut 72 i ho va aconseguir amb el 0-2, que va firmar al minut 86.