SEGRE

POLIESPORTIU COMPETICIÓ

Llista i Força Lleida es posen en marxa

Els dos inicien avui els entrenaments de pretemporada

El Llista torna avui als entrenaments amb molts canvis.

El Llista torna avui als entrenaments amb molts canvis.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista i l’ICG Força Lleida inicien avui els entrenaments de pretemporada, sessions que serviran per preparar un curs il·lusionant a l’OK Lliga i LEB Or, respectivament. Els llistats tindran la primera presa de contacte amb la pista de l’Onze de Setembre a les 19.30, i per la seua banda el Barris Nord acollirà a partir de les 9.30 les primeres activitats dels de negre.

El Llista afronta una nova temporada a l’elit amb una plantilla molt renovada, ja que només segueixen quatre jugadors respecte al curs anterior: Andreu Tomàs, Lluís Tomàs, Joan Cañellas i Gerard Folguera. Les noves cares al conjunt d’Albert Folguera seran Oriol Vives, Marc Palazón, Àlex Joseph, Nathan Gefflot i Mauro Giuliani, que no s’hi incorporarà fins al setembre. L’equip té previst disputar el primer partit de pretemporada divendres contra el Palafrugell, en la que serà la primera jornada de la Lliga Catalana. Els llistats debutaran a l’OK Lliga el 21 de setembre jugant a la pista del Voltregà.

Per la seua banda, l’ICG Lleida obre avui una nova temporada havent mantingut el bloc de la passada campanya, amb sis jugadors que repeteixen a la plantilla: Adrián Chapela, Miki Feliu, Albert Lafuente, Ablaye Mbaye, Fernando Sierra i Eric Stutz. Les novetats a l’equip de Jorge Serna seran Michael Carey, Steven Santa Ana, Marc Martí i Agustí Sans, encara que aquests dos últims ja van ser al club.

A falta d’una última incorporació, l’ICG Lleida obrirà la sèrie d’amistosos diumenge, amb un entrenament a porta tancada amb el Saragossa de la Lliga ACB. El primer partit de la LEB Or està previst per al diumenge 29 de setembre a la pista del Corunya.

tracking