Un gol de Morata dóna la victòria a l’Atlètic

Els dos equips van acabar el partit amb deu

El jugador portuguès de l’At. Madrid, Joao Félix, es va retirar lesionat.

El jugador portuguès de l’At. Madrid, Joao Félix, es va retirar lesionat.EFE

Un gol d’Álvaro Morata als 22 minuts va permetre a l’Atlètic de Madrid debutar a la Lliga amb victòria. Es va imposar per 1-0 al Getafe, en un partit en què els dos equips van acabar el matx amb deu jugadors sobre el terreny de joc. El Getafe va perdre Jorge Molina al 38 per roja directa. En principi, el col·legiat, el madrileny Cuadra Fernández, li va mostrar groga per una dura entrada, però la revisió del VAR la va convertir en roja. Poc després, al 41, l’Atlètic va perdre el brasiler Lodi per doble groga, al dos targetes gairebé consecutives.

L’encontre va començar amb un joc poc fluid i les contínues interrupcions no ajudaven. L’Atlètic portava la iniciativa davant d’un rival que jugava amb molta tensió i certa duresa. La primera ocasió per als locals la va tenir la jove estrella portuguesa Joao Félix, als 12 minuts i deu més tard, al 22, va arribar l’1-0, obra d’Álvaro Morata amb una rematada.

La millor ocasió del Getafe a la primera part va ser per a Fajr, amb una rematada al minut 32 que va sortir massa alta.

Tot just començar la segona meitat, el Getafe va cometre un penal sobre Joao Félix, però Morata va xutar malament i la pilota la va aturar el meta visitant, David Soria. El portuguès va acabar lesionat després de rebre una dura entrada i va haver d’abandonar el terreny de joc al minut 65.

L’exjugador del Lleida, Jaime Mata, aquesta temporada al Getafe, va disposar d’una bona ocasió al minut 75, però no va arribar per poc a una bona centrada. I Ángel, al minut 85, va estavellar una pilota al travesser, en l’ocasió que hauria pogut ser l’empat visitant.