SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Arranca el bicampió

El Lleida Llista, amb un equip molt renovat, es posa en marxa pensant en el seu tercer títol de la Europe Cup || L’entrenador, Albert Folguera, assegura que “podem fer grans coses”

Jugadors i tècnics del Lleida Llista van posar en la primera jornada de treball del bicampió d’Europa.

Jugadors i tècnics del Lleida Llista van posar en la primera jornada de treball del bicampió d’Europa.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista va arrancar ahir la pretemporada amb una plantilla molt renovada, però amb la mateixa ambició de sempre. “Podem fer grans coses”, va explicar l’entrenador, Albert Folguera, que en la seua primera xarrada a la plantilla, fidel al seu estil i a l’hoquei que li agrada, els va demanar ser “valents”. “A l’afició els dic que no farem ni un pas enrere, sempre endavant” i que buscarà “un hoquei atractiu i que la gent s’ho passi bé. Lluitarem per cada partit”, va assegurar. Entrar al play-off i afrontar amb aquesta mateixa ambició la seua nova participació a la Europe Cup, competició que l’equip ha guanyat dos anys consecutius, està en la ment de tots. Això sí, tenir dos títols de campió d’Europa no li ha servit per trobar patrocinador.

“Aspirem a mantenir l’esperit competitiu que ens caracteritza. I per què no? Repetir els èxits”, va explicar el veterà Andreu Tomàs. “Jo no sé si guanyarem la tercera Europe Cup. Però no li desitjo a ningú que li toqui el Llista. Ens farem respectar”, va afegir el de Tremp, un dels quatre jugadors que repeteixen de la passada temporada.

Folguera va poder treballar ahir amb tots els jugadors, menys amb Mauro Giulani, que arribarà al setembre

El Lleida Llista manté del curs anterior Lluís Tomàs, Andreu Tomàs, Joan Cañellas i Gerard Folguera. Els fitxatges són Oriol Vives, Marc Palazón, Àlex Joseph, el francès Nathan Gefflot i l’argentí Mauro Giuliani. Aquest últim no s’ha incorporat a l’equip, ja que encara competeix a l’Argentina i se l’espera a començaments de setembre. “Li faltaran aquestes tres setmanes de convivència amb l’equip, però el millor és que ja vindrà rodat”, va explicar Folguera. Gefflot va arribar diumenge a Lleida i s’espera que firmi el seu contracte al llarg d’aquesta setmana.

“Tenim l’ambició al màxim”, va explicar el president del club, Enric Duch. “Hi ha plantilla per aspirar al màxim. S’ha incorporat gent jove, amb ganes de triomfar, i estic segur que tenim un gran equip”, va afegir.

Folguera ratifica les paraules del president: “Que hi hagi cinc cares noves ens serveix a tots per carregar piles. Cal fer un pas més per seguir a dalt. Arriba gent que pot aportar moltíssim i que tenen molt marge de millora.”

Oriol Vives, un dels acabats d’incorporar, va explicar que “vinc amb molta il·lusió per ser un més. Treballarem per arribar el millor possible a l’inici de la Lliga. És un projecte nou i el temps ens posarà on ens correspongui”.

El Llista debuta divendres a casa amb el Palafrugell a la Lliga CatalanaEl Lleida Llista disputarà el seu primer partit de la pretemporada d’aquí a tres dies. Serà aquest divendres, dia 23, rebent a l’Onze de Setembre el Palafrugell, en partit de la primera jornada de la Lliga Catalana. El matx està programat a les 20.00, encara que el Llista vol proposar al seu rival retardar-lo a les 21.00 per la calor. L’entrada serà gratuïta.

Jugadors i tècnics del Lleida Llista van posar en la primera jornada de treball del bicampió d’Europa.

Jugadors i tècnics del Lleida Llista van posar en la primera jornada de treball del bicampió d’Europa.ITMAR FABREGAT

tracking