SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Vull pujar amb el Lleida”

Liberto, ambiciós en la presentació com a nou futbolista blau || Creu que l’ascens és un repte que la plantilla pot assumir i promet “molt treball”

Liberto, durant la presentació oficial ahir al Camp d’Esports.

Liberto, durant la presentació oficial ahir al Camp d’Esports.ORIOL JOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“No, en absolut.” Així responia Liberto Beltrán (Castelló de la Plana, 26-12-1996) a la pregunta de si l’ascens era massa repte per al Lleida Esportiu. “Jo vull pujar a Segona amb el Lleida, és una de les coses per les quals he vingut aquí i lluitaré per aconseguir-ho”, va assenyalar l’extrem cedit pel Betis en la presentació oficial com a nou futbolista blau.

Liberto va afegir que “hi ha molt bona plantilla, molt treball i el vestidor és molt humil”. A nivell individual, el castellonenc, que complirà 23 anys al desembre, confia a tenir la regularitat i continuïtat que les lesions li han impedit desenvolupar en les dos últimes temporades: “Amb continuïtat i confiança puc ser el futbolista que fa un parell d’anys vaig demostrar que podia ser”, va comentar. “Em definiria com un jugador ràpid i que em moc bé en les dos bandes”, va explicar en aquest sentit, alhora que va assegurar que “el que no faltarà i que prometo és treball tots els caps de setmana”.

A sis dies de la posada de llarg de l’equip de Molo al camp del València Mestalla (diumenge, 19.00 hores), Liberto considera que l’equip arriba “molt bé” de forma. “Jo estic molt bé físicament i l’equip està preparat”, va comentar el nou futbolista lleidatà, que va afegir que en l’últim amistós, contra el filial de l’Espanyol, van tenir “bones sensacions”.

Liberto, que va jugar cedit la temporada passada a la Cultural Leonesa del Grup I i va estar molt a prop del play-off, va explicar que la seua arribada al Lleida es va produir “gràcies a Jordi Esteve i sobretot a l’entrenador, Molo”. En aquesta línia, va deixar clar que la seua intenció era venir “perquè el Lleida és un històric i un lloc ideal per a mi per continuar creixent com a futbolista, així que no m’ho vaig pensar gaire”. Malgrat la competència que hi ha per a la seua posició, el castellonenc va manifestar que “és una cosa bona, ja que és un fet que al final ens fa millors a tots”, i també que “a mesura que van passant els dies ens coneixem més i ens compenetrem millor”.

El Nàstic vol Pedro Martín aquesta mateixa setmanaEl Nàstic, rival del Lleida aquesta temporada, podria fer efectiu en breu el pagament dels 150.000 euros de la clàusula de rescissió de Pedro Martín. El club entrenat pel lleidatà Xavi Bartolo vol tancar les pròximes hores el fitxatge d’un davanter i Pedro és una de les tres opcions –els altres dos van jugar a Segona A la passada campanya–. La sequera golejadora grana en la pretemporada ha fet que el club estigui disposat, ara sí, a efectuar el pagament de la clàusula. Si es produeix la seua sortida, el Lleida no té previst buscar-li un recanvi.

tracking