SEGRE

HOQUEI NACIONAL CATALANA FEMENINA

A la recerca d’un nou ascens

L’Alpicat inicia la pretemporada amb l’objectiu d’arribar a l’OK Lliga femenina || L’equip ha passat en dos anys del debut a sènior a l’avantsala de l’elit

La plantilla del Lleida.Net Alpicat, que ahir va iniciar la pretemporada del seu debut a la Nacional Catalana.

La plantilla del Lleida.Net Alpicat, que ahir va iniciar la pretemporada del seu debut a la Nacional Catalana.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida.Net Alpicat, que en dos anys ha passat de debutar com a equip sènior a la categoria més baixa de l’hoquei femení a situar-se a l’avantsala de l’elit, va iniciar ahir la pretemporada amb l’objectiu d’encadenar el tercer ascens i fer el salt a l’OK Lliga Femenina.

L’equip, de la mà de Miquel Serret, jugador del sènior masculí de l’Alpicat, va debutar fa dos temporades a Segona Catalana. Va quedar campió i va ascendir a Primera Catalana. I l’any passat van repetir la gesta i van pujar a Nacional Catalana al quedar de nou campiones de la Lliga.

“Fins que no comencem a jugar no sabrem el nostre nivell”, admet Serret. “És un equip que porta dos ascensos seguits, que pràcticament no ha perdut partits, però ara arribem a una Lliga més exigent. Tenim un equip molt jove, però és la característica d’aquesta categoria. Veurem en quin lloc ens situem”, afegeix.

“Espero que aquesta temporada aconseguim el nostre particular triplet”, explica el president del club, Ricard Vizcarra. “Aquest seria l’ascens de sènior masculí a l’OK Lliga, l’ascens del femení també a l’OK Lliga i el del filial masculí a Primera Catalana”, afegeix. “L’objectiu és mirar cap a dalt i classificar-nos per al play-off d’ascens”, afirma. L’equip manté el bloc de la passada temporada, amb un únic fitxatge, el de la portera de Tàrrega Laia Pagès. “Ens agradaria fer un fitxatge més”, assenyala Vizcarra.

tracking