SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Dembélé va plantar unes proves mèdiques

El club el va citar dissabte al tenir molèsties a Bilbao i el francès va sortir de

Ernesto Valverde, amb gest seriós durant el partit de divendres passat contra l’Athletic.

Ernesto Valverde, amb gest seriós durant el partit de divendres passat contra l’Athletic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova lesió del francès Ousmane Dembélé, que estarà de baixa per unes cinc setmanes com a conseqüència d’una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra, ha destapat un nou cas d’indisciplina del davanter blaugrana, que ha generat un profund malestar al club.

Dembélé estava citat a la Ciutat Esportiva dissabte a primera hora del matí per sotmetre’s a unes proves mèdiques, després d’acabar amb molèsties el partit de Lliga de divendres passat al camp de l’Athletic. Però el jugador no s’hi va presentar i, pel que sembla, hauria restat importància a les molèsties al ser preguntat pels serveis mèdics. En lloc d’acudir al metge per poder valorar la seua lesió, el francès va aprofitar els dos dies de descans que va concedir Ernesto Valverde per desplaçar-se al Senegal per visitar uns familiars.

El representant del jugador va negar ahir que viatgés al Senegal i va explicar que s’havia desplaçat a la ciutat francesa de Rennes per visitar la seua mare. En qualsevol cas, va eludir la visita als serveis mèdics. I dilluns, en la tornada a la feina, va voler entrenar-se amb normalitat però al cap de pocs minuts va sentir molèsties i es va confirmar la ruptura fibril·lar que el tindrà cinc setmanes de baixa.

Aquesta és la cinquena lesió que pateix Dembélé des que va arribar al Barcelona i la quarta ruptura muscular als bíceps femorals de les dos cames. S’ha perdut per lesió un de cada tres partits a les tres grans competicions.

tracking