SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El nigerià Obizu, objectiu del Força Lleida per al joc interior

Prince Obizu va destacar l’última temporada a les Filipines.

Prince Obizu va destacar l’última temporada a les Filipines.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pivot nigerià Prince Obizu és entre els objectius de l’ICG Força Lleida per reforçar el joc interior, després d’haver assolit un acord per a la renovació de Shaquille O’Neal Cleare. La intenció del club és que l’equip compti aquesta temporada amb cinc pivots per evitar problemes si sorgeix alguna lesió i Obizu té les característiques que s’ajusten a les necessitats.

Nascut el 10 d’agost del 1993, el nigerià fa 2,08 metres d’alçada i ha desenvolupat gairebé tota la seua carrera a les Filipines, a la Far Eastern University i després als Bacoor Strike de la Metro League. En l’última temporada, Obizu ha fet de mitjana 11,1 punts i 8,6 rebots per partit. A més, ha estat internacional sub-18 amb el seu país i va participar en els Jocs de la Commonwealth de l’any passat, en què va acabar en la sisena posició.

Obizu seria la dotzena fitxa del primer equip, tancant la plantilla de cara a la temporada 2019-20, i el cinquè pivot al costat de Mbaye, Shaquille, Stutz i el lleidatà Marc Martí. L’ICG Força Lleida ha aconseguit mantenir el bloc de la passada temporada i ha assolit la renovació de cinc jugadors (Chapela, Feliu, Sierra, Stutz i Shaquille), unides a la continuïtat de Mbaye i Lafuente. A més, han arribat per reforçar l’equip Agustí Sans (Osca), Steven Santa Ana (Elon), Michael Carey (Los Prados) i Marc Martí (Saragossa).

tracking