El Pardinyes goleja el Verdú i agafa confiança

Abad i Teixiné van marcar per partida doble

El Pardinyes es va mostrar superior al seu rival en l’amistós.

El Pardinyes es va mostrar superior al seu rival en l’amistós.MAITE MONNÉ

El Pardinyes va superar ahir el Verdú (7-1) en un partit amistós que va servir perquè les jugadores de Robert Melé agafessin confiança en un nou test de pretemporada. La diferència de categoria es va fer present en el marcador, encara que les visitants mai no van abaixar els braços. Hi va haver minuts d’igualtat en els primers compassos, fins que Peinado va obrir el marcador als 26 minuts. Abad va ampliar diferències i, encara que Minguell va poder reduir-les amb el 2-1, les locals van marcar un tercer gol abans d’arribar al descans amb un 3-1. A la segona meitat, el cansament va fer acte de presència, especialment per al Verdú, que va veure com Abad marcava el quart gol per al Pardinyes. Les visitants van seguir plantant batalla. Giménez es va encarregar de marcar el cinquè i poc després Teixiné, el 6-1. La mateixa jugadora va tancar la golejada. El pròxim partit per al Pardinyes serà diumenge, a les 12.00, davant de l’Osca.