FUTBOL PRETEMPORADA

L’EFAC supera el Balàfia en un partit igualat i decidit pels errors

Tots els gols es van marcar en mitja hora

Un jugador de l’EFAC porta la pilota seguit per un altre del Balàfia, ahir durant el partit.MAITE MONNÉ

L’EFAC Almacelles es va imposar al Balàfia (1-3) en el partit amistós que va enfrontar ahir els dos conjunts al Municipal Manuel Lorite. Va ser un matx en certa manera igualat, que es va decidir a la primera mitja hora de joc, quan es van marcar tots els gols.

A la primera part, l’EFAC va començar molt fort, pressionant la sortida de pilota del Balàfia, la qual cosa va provocar que l’equip local incorregués en errors defensius. De fet, aquesta va ser la fórmula dels dos primers gols roig-i-negres. El primer va arribar quan amb prou feines havia transcorregut un minut de joc. La pressió visitant va provocar un error defensiu que Òscar Imaz va aprofitar per marcar el 0-1. Deu minuts després, la mateixa jugada seria materialitzada per Toldrà. Abans, tanmateix, el Balàfia va empatar el partit. L’autor del gol va ser Manel, que va connectar una centrada en un contraatac local.

Abans de la mitja hora, l’EFAC va ampliar la diferència i va establir el definitiu 1-3. El gol va arribar en una bona triangulació que va culminar Simó en una exhibició de velocitat. A la segona part, el xoc es va igualar més, i els dos conjunts van tenir ocasions per augmentar la renda. I si fins llavors la diferència de categoria entre els dos conjunts havia quedat patent, a l’última mitja hora de joc el Balàfia va jugar més i va estar més ben posicionat.

D’altra banda, l’Alpicat va caure a casa davant del Peña Fragatina per 0-1, amb un gol de penal en el minut 75.