SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça, disposat a millorar l’oferta inicial per Neymar

El PSG en rebutja una del Madrid, que incloïa diners i tres dels seus jugadors

Neymar s’entrena amb el PSG, a la imatge amb Thiago Silva, mentre es resol el seu futur.

Neymar s’entrena amb el PSG, a la imatge amb Thiago Silva, mentre es resol el seu futur.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona està disposat a millorar l’oferta inicial per fitxar Neymar i, segons va informar ahir el diari Sport, estaria ja preparant una nova proposta per convèncer el PSG. El club blaugrana desitja també que el jugador es pronunciï clarament sobre la seua intenció de tornar al Camp Nou, sobretot per evitar interferències del Madrid, que també ha presentat una oferta al club francès, que ha estat igualment rebutjada. Neymar hauria fet saber al Barcelona que està disposat a concretar el gest que li demanen, però per això ha de millorar l’oferta inicial que va presentar. El PSG tampoc està disposat a acceptar una cessió.

El París Saint-Germain (PSG) ha rebutjat les últimes ofertes que li han fet per Neymar el Reial Madrid i el Barcelona per la mateixa raó que ja ho havia fet amb les anteriors: no compleixen la condició que s’han fixat per desprendre’s d’ell, rebre almenys tant com va pagar el 2017.L’Équipe explicava ahir que el club parisenc ha dit no a la proposta del Madrid, que consistia a bescanviar l’astre brasiler per un xec de 100 milions d’euros i tres jugadors. Pel que sembla es tracta de Bale, James i el porter Keylor Navas, futbolistes que des del principi de l’estiu han estat en la línia de sortida però que de moment es queden a Madrid.

El PSG no es mou de la proposta que ja li va fer saber el Barcelona fa uns dies, en la reunió que els dos clubs van mantenir a París. El club accepta jugadors, però també vol el pagament d’un traspàs que no sigui inferior als 100 milions. Si no hi ha jugadors, la xifra volen que sigui molt pròxima als 222 milions que van pagar ells fa dos anys.

D’altra banda, la Justícia de l’estat de Sao Paulo va rebutjar ahir la petició de la model Najila Trindade per desarxivar el cas i que fossin represes les investigacions de la seua acusació per violació contra Neymar. “Nego la petició per desarxivar, en manifestació de la defensa, de les interlocutòries [del cas], a causa que no entreveig cap tipus d’irregularitat o impediment”, va dir la jutge del tribunal especialitzat en violència masclista, que ja havia determinat arxivar-lo.

tracking