SEGRE

ESQUÍ NÀUTIC COMPETICIÓ

El Campionat d’Espanya es disputarà a 2Llacs al setembre

Activitats a la instal·lació tota una setmana

L’esquí nàutic de màxim nivell estatal tornarà a la instal·lació de 2Llacs.

L’esquí nàutic de màxim nivell estatal tornarà a la instal·lació de 2Llacs.2LLACS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions de 2Llacs, a Gimenells i Pla de la Font, tornaran a fer de Lleida la capital estatal de l’esquí nàutic. Els dies 27 i 28 de setembre acolliran el Campionat d’Espanya de clàssiques, mentre que el 29 serà el torn del Campionat de Catalunya. Hi prendran part mig centenar de competidors en les dos cites, el gran favorit és el Club Lleida Ski&Wake, que defensa el títol en les dos competicions.

La disputa del Campionat d’Espanya i del Campionat de Catalunya no seran les úniques activitats que tindran lloc a 2Llacs, ja que s’ha programat esdeveniments relacionats amb l’esquí nàutic tota la setmana.

Gimenells i Pla de la Font també acollirà el Campionat de Catalunya de la modalitat de clàssiques

D’altra banda, les activitats començaran el dissabte 21 de setembre, amb la celebració dels entrenaments lliures preparatoris per a les dos competicions i que es desenvoluparan fins al dimecres dia 25.

El dijous 26 serà el torn dels entrenaments oficials, previs ja a la disputa del Campionat d’Espanya de clàssiques, que es desenvoluparà al llarg de dos dies. El divendres, dia 27, es disputarà una mànega d’eslàlom i les dos de salts, mentre que el dissabte, dia 28, tindrà lloc la segona mànega d’eslàlom i les dos de figures. En tots els casos es comptabilitza el millor resultat.

El diumenge, dia 29, serà el torn del Campionat de Catalunya, amb la celebració de les semifinals al llarg del matí i les finals a la tarda.

Del 26 al 28 també s’impartirà a les mateixes instal·lacions el curs de pilots de competició nacional, així com una preparació per als homologadors nacionals per accedir al títol d’homologador internacional.

Finalment, el Lleida Ski&Wake també participarà, el dia 21, a l’Estatal de Wakeboard, a la Baells.

tracking