FUTBOL COPA CATALUNYA FEMENINA

L'AEM femení planta cara a l'Espanyol

Les lleidatanes van posar les coses difícils a l’Espanyol, que jugarà la final de la competició davant del Barcelona de Lluís Cortés || A l’últim minut les de Lamesa van tenir ocasió d’empatar

Pixu, de l’AEM, controla la pilota davant la pressió de dos jugadores de l’Espanyol.FCF

L’AEM va plantar cara ahir al potent Espanyol a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta Femenina i va demostrar la seua progressió davant d’un rival de superior categoria. Les lleidatanes van perdre per 2-0, però van estar dins del partit en tot moment i l’Espanyol no va poder sentenciar fins al minut 90. Les blanc-i-blaves buscaran el seu sisè títol davant del Barcelona del lleidatà Lluís Cortés, que a l’altra semifinal va derrotar el Seagull per 5-1.

L’Espanyol va saltar al Municipal de Palamós dominant i buscant el gol i en els primers minuts Paula Moreno i Ayaska van rematar fora. Les jugadores de Roger Lamesa van mantenir la calma i el joc es va equilibrar.

Tanmateix, a la mitja hora, l’Espanyol va firmar l’1-0 gràcies a una rematada de Paula Moreno.

Dos excel·lents parades de Maria Subies van impedir que l’avantatge al final de la primera part fos més ampli per a les barcelonines.

A la segona part, els dos tècnics van moure la banqueta per mantenir la intensitat amb la qual havien jugat a la primera. L’Espanyol tenia ocasions, però l’ordenada defensa de l’AEM impedia que el marcador s’ampliés, amb la qual cosa les lleidatanes mantenien les seues opcions.

A l’últim minut de partit, l’AEM va disposar d’una gran ocasió amb una acció a pilota aturada, que Meritxell Solà no va poder rematar per molt poc.

I a la següent acció, l’Espanyol va sentenciar el matx amb la concreció del 2-0, anotat per Debora. Ja no hi va haver temps per a més.

L’AEM, que aquesta temporada debutarà a la nova Segona divisió, una categoria ja professional, disputarà el seu pròxim amistós dimecres, dia 28, al camp del Saragossa.

“L’Espanyol té molt bon equip i per això penso que té valor el que hem fet, arribant per segon any a les semifinals. Al final la diferència de categoria s’ha acabat imposant”, va valorar.

Lamesa creu que “el joc de l’equip està creixent molt en aquesta pretemporada”.

“Estic content perquè hem competit bé” L’entrenador de l’AEM, Roger Lamesa, es va mostrar satisfet del partit del seu equip, en la seua segona presència consecutiva a les semifinals d’aquesta competició. “Estic content perquè hem competit bé i hem estat més a prop del nostre rival que l’any passat”, va explicar.