SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Arribem preparats”

Molo veu el Lleida en un bon moment per fer el debut demà a la Lliga al camp del València Mestalla || Joan Oriol i Alpha són baixa per lesió

Molo, ahir a la sala de premsa del Camp d’Esports, a la prèvia de la primera jornada de Lliga.

Molo, ahir a la sala de premsa del Camp d’Esports, a la prèvia de la primera jornada de Lliga.J.C.M.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de sis setmanes de preparació, demà arribarà l’hora de la veritat per al nou Lleida de Molo, que comença la Lliga visitant el València Mestalla (18.30 hores/Cadena SER Ràdio Lleida). Per al tècnic, Manuel Jesús Casas Molo, l’equip arriba “preparat” a aquest primer partit, tot i que és conscient que, amb la plantilla encara incompleta, el marge de creixement de l’equip és molt gran. “Tenim les idees clares, els conceptes clars i arribem preparats, aptes per competir, malgrat que el creixement de l’equip seguirà. Estem confiats que serà una gran temporada”, va explicar ahir.

De cara al debut, té les baixes per lesió de Joan Oriol i Alpha. Va restar importància a la marxa aquesta setmana de Pedro Martín, que s’ha incorporat al Nàstic. “Érem conscients que podia passar. Això és futbol i les pretemporades tenen aquestes coses, hi ha arribades i sortides. L’ideal seria tenir l’equip tancat a dia 15 de juliol, però això és impossible. També ha d’arribar gent i quan hi siguem tots, l’equip millorarà”, va valorar el tècnic.

El tècnic explica que “tenim les idees clares i estic confiat que serà una gran temporada”

Molo creu que la davantera té prou garanties amb la presència d’“Eder, Raúl González i Abel Molinero”, i va recordar que “l’any passat hi havia dos davanters que van marcar 31 gols i l’equip no va fer play-off. L’any de Sevilla, els davanters que hi havia van marcar 16 gols i ens vam quedar a un penal de pujar a Segona A. Crec més en l’equilibri i en el conjunt”, va afegir. “Tinc una fe cega en els que hi ha”, va insistir, i va recordar que “Pedro ja és història al Lleida. Hem d’estar-li agraïts pel que ha fet i seguir endavant”, va concloure.

Pel que fa al primer rival de Lliga, va assenyalar que “el filial del València sempre és un equip competitiu, amb jugadors internacionals a les seues categories i amb gent que té el màxim talent. Són jugadors joves, dinàmics... L’afrontem amb respecte, però sabent que fan coses molt bé però que també tenen debilitats. Hem de tenir identitat pròpia i sabent que hem d’afrontar cada encontre com si fos l’últim, s’ha d’afrontar cada partit com una final, conscients que cada setmana és un món i que cada setmana hi ha tres punts en joc”.

Encara que defensa que el Lleida ha de tenir una personalitat marcada, admet que “s’ha de tenir en compte el perfil dels rivals i saber adaptar-nos quan faci falta i estant sempre concentrats al cent per cent”, va explicar.

Molo donarà avui la llista de jugadors convocats i l’equip sortirà avui mateix cap a València, on es concentrarà.

tracking