SEGRE

PIRAGÜISME

El K4 de Craviotto aconsegueix la medalla de plata i la classificació olímpica

Subcampió del món per darrere de l’embarcació alemanya

El K4 de Craviotto aconsegueix la medalla de plata i la classificació olímpica

El K4 de Craviotto aconsegueix la medalla de plata i la classificació olímpicaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El K4 espanyol, amb Saúl Craviotto, Carlos Arévalo, Marcus Cooper Walz i Rodrigo Germade, va aconseguir la medalla de plata en els Mundials de piragüisme, que s’estan disputant a Szeged (Hongria), i va assegurar la classificació de l’embarcació per als Jocs Olímpics de Tòquio el 2020.

En absència de Cristian Toro, que va renunciar a aquest campionat per motius personals, Saúl Craviotto, Carlos Arévalo, Marcus Cooper Walz i Rodrigo Germade van reivindicar el seu valor com a quartet i van aconseguir el subcampionat del món.

Van acariciar l’or, però als metres finals van cedir en el seu pols amb els alemanys Tom Liebscher, Ronald Rauhe, Max Rendschmidt i Max Lemke, per 0.51 segons.Eslovàquia, amb Erik Vlcek, Adam Botek, Csaba Zalka i Samuel Balaz, va guanyar la presea de bronze (+1.70) sobre un recorregut de 500 metres.

Amb la plata del K4 masculí, la delegació espanyola suma set medalles en aquests campionats, a falta de les finals de fons que es disputaran a partir de les 14:30 (hora peninsular).En el torn matinal, Espanya va celebrar la captura d’una altra presea: la plata del manxec Paco Cubelos i del basc Iñigo Peña en el K2 100, així mateix classificatòria per als Jocs de Tòquio 2020.

El mallorquí Sete Benavides va acabar en quarta posició la Final A del C1 200, mentre que l’asturià Juan Oriyés i el de Zamora Dani Abad van ser cinquens en el K2 200.

El C4 500, amb Mohssine Moutahir, Pablo Martínez, Ignacio Calvo i David Fernández, va ser sisè.

tracking