SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Shaq és una peça clau”

Jorge Serna destaca que haver aconseguit la seua renovació pel Força Lleida és un moviment “fantàstic” || Un cinquè pivot tancarà la plantilla

Shaquille O’Neal Cleare, en el partit de la temporada passada contra el Corunya.

Shaquille O’Neal Cleare, en el partit de la temporada passada contra el Corunya.POL PUERTAS/JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida va fer ahir oficial la renovació del pivot bahamià Saquille O’Neal Cleare per una temporada, convertint-se en l’onzena peça de la plantilla de Jorge Serna. El tècnic va dir que la seua continuïtat, que va avançar SEGRE, és un “moviment fantàstic”, ja que les negociacions amb Shaq van començar fins i tot abans que acabés el curs anterior. “Ha sigut una negociació molt llarga, en la qual durant el 90 per cent del temps vam estar lluny d’arribar a un acord. Després, a mesura que ha anat passant l’estiu, la nostra insistència i el gran record que guarda dels seus companys i de l’afició han fet possible que continuï amb nosaltres.” En aquest sentit, el bahamià sol·licitava un salari inabastable quan van començar les negociacions, prop del 60% més del límit del curs anterior, malgrat que club i jugador van ser atansant postures fins a firmar un nou contracte.

Jorge Serna va afegir que Shaquille és “clau en el joc interior”, en el qual va dir que “tindrem 4 peces molt bones”. Tanmateix, va reconèixer que s’està negociant la incorporació d’un cinquè pivot per evitar que aparegui un imprevist en forma de lesió com va ocórrer durant el curs anterior. “Sabem que Mbaye i Shaquille són jugadors que pateixen físicament, que tenen els genolls castigats i cal cuidar-los durant la setmana, entre partit i partit. A veure si podem tancar aquest últim jugador amb qui donarem per completada la plantilla”, va afegir el tècnic. En aquest sentit, el club treballa en el fitxatge d’un pivot d’un perfil concret, jove i disposat a firmar per més d’una temporada, descartat Obizu després que el nigerià hagi fitxat per un equip de Bòsnia.

Els jugadors compartiran avui un entrenament amb la plantilla del Múrcia a la localitat aragonesa

Amb la renovació de Shaquille Cleare, l’ICG Força Lleida comptarà amb set jugadors que segueixen respecte a la temporada anterior, mentre que han estat quatre les incorporacions fins al moment: Agustí Sans, Steve Santa Ana, Michael Carey i Marc Martí.

D’altra banda, l’equip compartirà avui a les 12.15 un entrenament a Montsó amb el Múrcia de la Lliga ACB.

tracking