Diego salva l’Espanyol

El porter blanc-i-blau evita en l’afegit la derrota dels blanc-i-blaus a Mendizorrotza || Els dos equips van tenir les seues oportunitats després del descans

Campuzano disputa la pilota amb el capità de l’Alabès, Manu García, ahir a Mendizorrotza.EFE / ADRIÁN RUIZ

Diego López, porter de l’Espanyol, va salvar el seu equip en el temps afegit amb dos grans parades i els periquitos van sumar un punt en la visita al Deportivo Alabès (0-0) a Mendizorrotza. El partit amb prou feines va tenir ocasions a la primera meitat i es va animar en una segona part que va anar de menys a més. El duel va estar a prop de guanyar-lo l’equip local, però Diego López va desbaratar dos ocasions clares de Borja Sainz i Rubén Duarte, pràcticament consecutives.

L’equip de Gallego es va apoderar de la pilota des de l’arrancada, però l’Alabès, amb molts homes al centre del camp, va recuperar diverses pilotes i va intentar atacar de forma directa, amb arribades de Lucas Pérez i Aleix Vidal. Els periquitos insistien a sortir amb la pilota jugada, però no aconseguien escapolir-se de la pressió basca. Cap dels dos contendents va voler arriscar i el xoc se’n va anar al descans amb un empat a zero per deixar-ho tot obert en una segona part en la qual Espanyol i Alabès es van animar a jugar més a l’atac.

Corchia va tenir la millor ocasió fins al moment per obrir el marcador després de retallar Adrián Marín, però el seu xut el va refusar Pacheco en el minut 60 amb una bona estirada per sota. L’entrada del davanter xinès Wu Lei va aportar frescor, però van ser els locals els que van buscar el gol amb afany en la recta final i on Diego López va ser capaç de desbaratar les clares ocasions locals.