SEGRE

PIRAGÜISME COMPETICIONS

El Sícoris Club encadena el segon triomf al Cinca

Les lleidatanes Ares Izard i Alba Juanes s’imposen en categoria femenina

Diverses embarcacions en un moment de la disputa de la prova.

Diverses embarcacions en un moment de la disputa de la prova.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sícoris Club es va proclamar ahir campió per equips en el XXII Descens Internacional del Cinca, amb sortida a Fraga i arribada a Mequinensa i que va reunir uns 650 palistes entre la modalitat de competició i la popular. Ares Izard i Alba Juanes van aconseguir el millor resultat per al club lleidatà, després de proclamar-se campiones en categoria femenina.

Per la seua part, Manuel i Víctor Craviotto van ser segons a la classificació general, darrere de Pablo Zamora, que va completar els 19 quilòmetres de recorregut amb un temps d’una hora, 20 minuts i 16 segons. A més, el duo lleidatà va ser primer en categoria K2 Veterans.

Manuel i Víctor Craviotto, del Sícoris, van ser segons a la general, darrere de Pablo Zamora

Altres medalles d’or per al Sícoris van ser les d’Alba Oronich, primera en categoria RR femenina, Xavi Miralles, primer en K1 sènior, i Germán Jiménez, primer en RR masculí. També van pujar al podi Rafael Herrera i Óscar Juanes, que van ser segons en K2 masculí, i Jordi i Antonio Teixidó, que van ser segon i tercer, respectivament, en categoria RR masculina. En total el Sícoris va pujar al podi nou vegades.

Lleida també va estar representada a la prova aragonesa pel Cayak Mitjana, que va aconseguir una primera posició per part d’Iluminada Arias i Montse Herrera en categoria K2 veteranes 45/54, i una segona posició de Laureà Huguet en categoria veterans K1 45/54.

La jornada va estar marcada pel poc cabal del riu Cinca, que va causar alguns embussos i va obligar a desplaçar la línia de meta.

tracking