EL MILLOREL PITJOR

Reacció amb golejada

Griezmann lidera amb dos gols la remuntada blaugrana després que el Betis obrís el marcador || El del planter Carles Pérez i Jordi Alba sentencien i Arturo Vidal segella la primera victòria de la temporada

Griezmann remata a porta entre dos futbolistes del Betis.

Griezmann remata a porta entre dos futbolistes del Betis.EFE/ALEJANDRO GARCÍA

El Barça, amb un doblet d’Antoine Griezmann i bones sensacions col·lectives, va reaccionar en la posada de llarg al Camp Nou, en un partit que va remuntar i va sentenciar en tot just 18 minuts, passant per sobre d’un Betis desbordat (5-2). El vigent campió va sumar els tres primers punts del curs i es va sobreposar al corrent inicial de Fekir amb les seues millors armes: pressió alta, circulació ràpida de pilota i gol, amb Griezmann completant un debut somiat. A diferència del primer temps que va completar a San Mamés, els blaugranes van tancar els bètics a la seua àrea. Només li faltava al Barça el gol i ho va intentar amb dos xuts tímids de Griezmann, però el primer a obrir el marcador va ser el Betis.Busquets va perdre la pilota en una obertura a Rafinha. Canales, atent, es va anticipar i va armar la ràpida transició amb què Loren va assistir Fekir. El francès va trobar un forat entre Piqué i Lenglet per superar Ter Stegen amb un xut creuat (0-1). El gol bètic va afectar anímicament el Barça. Li van entrar les presses. Griezmann ja no apareixia tant entre línies, a la qual cosa es va sumar la falta de pólvora de Rafinha, encara que va tenir l’empat en el minut 37. Alba va perforar la defensa bètica per l’esquerra, es va inventar una centrada rasa i tensa que el petit dels Alcántara va disparar convençut que, aquesta vegada sí, celebraria el gol. Però Sidnei, amb el genoll, va evitar l’empat. Però la insistència del Barcelona va tenir premi abans del descans. Sergi Roberto, formant parella a la medul·lar amb Sergio Busquets i De Jong, es va infiltrar en la mitjapunta, va veure el desmarcatge de Griezmann i va enviar una centrada que el francès va rematar de manera acrobàtica amb l’esquerra (1-1). El gol va impulsar encara més el Barcelona a la represa. Un vendaval blaugrana va passar per sobre del Betis i, en 15 minuts, els de Valverde van encarrilar el matx. Els mateixos protagonistes de l’empat van aparèixer en el 2-1. Sergi Roberto va servir una pilota a Griezmann, que va donar mostres de la seua qualitat amb un cop amb l’esquerra enverinat amb què va batre Dani Martín. Ofegat a la seua àrea, el Betis no donava senyals de vida i el Barcelona insistia amb Carles Pérez. El jugador del filial ho va provar amb un cop amb l’esquerra que, per poc, no va trobar porteria. Un avís que va precedir el seu anhelat gol. Va percudir Semedo per la dreta, va servir una assistència a la frontal i el davanter del Barça B es va perfilar la pilota amb l’esquerra per anotar el tercer (3-1). Debut somiat per al jugador de Granollers, que es postula com una alternativa real per a Valverde. La festa va seguir amb el quart gol de Jordi Alba en una jugada que va començar amb un robatori de Busquets en la pressió i que va acabar amb el lateral esquerrà a l’interior de l’àrea amb un gol de davanter (4-1). Quinze minuts elèctrics del Barcelona que van acabar amb un Betis desarborat. Amb el partit sentenciat, van abaixar una marxa els jugadors blaugrana. Arturo Vidal va marcar el cinquè en la primera pilota que va tocar, aprofitant una assistència de Griezmann (5-1). Loren va anotar el gol més bonic amb una fuetada llunyana amb la destra que va entrar per l’escaire de Ter Stegen (5-2). El partit va acabar amb el debut del jugador del juvenil Ansu Fati. El de Guinea Bissau va brillar per l’esquerra i a punt va estar d’anotar el sisè per als blaugranes, en el que que hauria sigut la guinda per al vigent campió, en un partit amb el qual es va retrobar amb la seua millor versió per sumar els primers punts al Camp Nou.