SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana agafa oxigen a Bellver

‘Stage’ a la Cerdanya abans de jugar divendres amb el Sant Cugat || L’objectiu de la temporada és anar a Europa

Jordi Capdevila, Isidre Brufau i les jugadores del Vila-sana, ahir al pavelló de Bellver.

Jordi Capdevila, Isidre Brufau i les jugadores del Vila-sana, ahir al pavelló de Bellver.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les jugadores del Vila-sana van començar a exercitar-se ahir a Bellver de Cerdanya, on portaran a terme un stage de pretemporada abans de disputar els primers amistosos de preparació de cara a l’OK Lliga. La plantilla dirigida per Jordi Capdevila, va arribar diumenge a la Cerdanya lleidatana, però va ser ahir quan van començar les sessions preparatòries, tant físiques com tècniques, i aquestes últimes es van dur a terme al pavelló municipal de la localitat. Aquest stage ha estat possible gràcies a l’esponsorització de l’empresa Esneca Business School, un dels patrocinadors del club, que aporta per a aquesta finalitat més de 4.000 euros. L’equip del Pla d’Urgell, que va acabar la temporada passada en sisena posició en la màxima categoria de l’hoquei patins femení espanyol, té com a objectiu aquesta campanya classificar-se per disputar competicions europees.

El Vila-sana finalitzarà l’stage aquest divendres quan s’adreçarà a Sant Cugat per disputar el primer partit de la Copa Esports Penedès.

La plantilla manté gairebé la totalitat del bloc i s’hi han incorporat Regina Flix i Sara Céspedes

La plantilla del Vila-sana per aquesta temporada té molt pocs canvis respecte a la de la campanya passada. Les dos incorporacions que s’han produït són les de Regina Flix, que procedeix del Reus, i Sara Céspedes (Sferic Terrassa), mentre que l’única baixa és la de la portera Leyre López.

La resta de la plantilla la integren Anna Ferrer, Maria Porta, Joana Comas, Mar Franci, Teresa Payà, Laura Porta, Victòria Porta i la xilena Cata Flores. El club també ha incorporat com a preparador físic Isidre Brufau.

tracking