SEGRE

AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

Catalunya prorroga el Mundial d’F1 fins al 2020

El Gran Premi es continuarà disputant al Circuit una temporada més || La prova generarà un impacte econòmic de 163 milions d’euros

L’últim Gran Premi a Montmeló es va disputar al maig.

L’últim Gran Premi a Montmeló es va disputar al maig.EFE/ALBERTO ESTÉVEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit de Barcelona-Catalunya va anunciar ahir un acord amb els organitzadors del Mundial de Fórmula 1 per a l’ampliació del contracte fins al 2020.

A més, tant el Circuit com l’F1 continuen negociant ampliar aquest acord.

El president de l’F1, Chase Carey, va manifestar que “la voluntat del promotor de ser part de la Fórmula 1 l’any 2020 és una prova de la capacitat que té aquest esport per servir de catalitzador d’esdeveniments de categoria mundial, que a més tenen un impacte en l’economia del territori. En els propers mesos seguirem negociant per trobar la manera de continuar ampliant aquesta beneficiosa relació”, va dir Carey, que va agrair l’acord a Quim Torra, president de la Generalitat.

“La celebració d’un Gran Premi d’F1 al Circuit de Barcelona-Catalunya és un instrument per incentivar al país l’activitat econòmica en àmbits com el turisme, l’automoció o la indústria de l’entreteniment. A més, ens dóna l’oportunitat de projectar al món com som els catalans, com treballem i com és el nostre país. Per tot això, celebrem la continuïtat de l’F1 a casa nostra”, va assenyalar Torra. La Fórmula 1 genera 163 milions d’euros d’impacte econòmic. En l’última carrera, el mes de maig, es van congregar al traçat 160.428 espectadors, i es va generar una despesa mitjana per assistent de 1.000 euros.

tracking