SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida lliga el pivot senegalès Diene per tancar la plantilla

De 21 anys i 2,08 metres, arriba de la LEB Plata

L’ICG Força Lleida es va exercitar ahir de nou al Barris Nord.

L’ICG Força Lleida es va exercitar ahir de nou al Barris Nord.FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida donarà per tancada la plantilla amb el fitxatge del pivot senegalès Pa Mor Diene, de 21 anys i 2,08 metres d’altura, un dels jugadors més destacats del Villarrobledo durant la temporada passada a la LEB Plata. La intenció del club era completar l’equip amb un interior jove, amb projecció i que es comprometés per dos temporades. A més, la posició de center va donar molts problemes durant el curs anterior a causa dels constants problemes físics i el tècnic Jorge Serna no volia tornar a recórrer al mercat en plena Lliga per cobrir una baixa, com ja va passar amb Massine Fall. El fitxatge de Diene també respon a la necessitat de donar descans a Mbaye i Shaquille Cleare durant la setmana, ja que són dos jugadors als quals cal reservar amb freqüència.

Pa Mor, nascut el 19 d’agost del 1998 a M’Bour (Senegal), es va formar a les categories inferiors del Gran Canària i després de l’etapa júnior va jugar com a cedit al Conejeros de la Liga EBA. Durant el curs 2017-18 va jugar al filial del Gran Canària i la temporada passada al Villarrobledo de la LEB Plata, que va vorejar l’ascens de categoria. El senegalès va fer de mitjana 11,6 punts i 7 rebots per partit, per a una valoració de 13,1 crèdits. Diene és un interior molt ràpid al donar rendiment a les dos parts de la pista, encara que el físic és el seu punt més feble, ja que ha de guanyar encara molta massa muscular.

La necessitat de repartir minuts en el joc interior obligava a la incorporació d’un cinquè pivot

El senegalès serà la cinquena incorporació de l’estiu, després de les d’Agustí Sans (Osca), Marc Martí (Saragossa), Michael Carey (Los Prados) i Steve Santa Ana (Universitat d’Elon). L’equip continua preparant el debut oficial a la Lliga Catalana LEB, programat per al pròxim 5 de setembre davant de l’Hospitalet.

tracking